İlk kulem

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Acemice oldu çünkü ilk kez kule yaptım geliştirmem için yorumlayın. Tasarım kafamdan yaptım. Amacım evden kaybolmamak içindi içine girip dışarı sarkıp bakmak değil.

Son düzenleme:

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
ilk çalışman olması dan dolayı biraz acemilikler var evet ama genede bi emek sarf etmiş sin eline sağlık googlede minecraft kule diye aratarak diğer kulelere bakarak farklı düşünceler ortaya çıkarabilirisin ben genelde bir tanıtım filimi çekeceğim zaman bu tekniği uyguluyorum önce arkadaşlara bakıyorum ve bakış açısına aklıma daha da hoş fikirler geliyor

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
F2 ye basınca fotosunu alır

Teşekkürler

ilk çalışman olması dan dolayı biraz acemilikler var evet ama genede bi emek sarf etmiş sin eline sağlık googlede minecraft kule diye aratarak diğer kulelere bakarak farklı düşünceler ortaya çıkarabilirisin ben genelde bir tanıtım filimi çekeceğim zaman bu tekniği uyguluyorum önce arkadaşlara bakıyorum ve bakış açısına aklıma daha da hoş fikirler geliyor

Teşekkürler hiç bakmadan kafamdan yaptım böyle oldu[DOUBLEPOST=1380552088,1380551709][/DOUBLEPOST]Bide amacım sadece o yer belli olsun diye yoksa içine girip dışarıya bakmak için değil

L

LifeTaker

Ziyaretçi
kule olmamş ben minecrafta ilk başladığım zamanlar evimi kaybetmemek için bunun gibi kuleler yapıp üzerine meşale koyardım *w* not survivalda

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Aslında ilk yapın için iyi bir çalışma olmuş tabii ki eksikleri var. Kimse ilkinde süper yapamaz. Sana önerim blok çeşitliliğini arttırmak ev daha yuvarlağımsı bir şekil yapabilirsin. Eğer diyorsan ki ben yuvarlak yapamam internete yazarsan bulabilirsin veya Rehberler kısmında aradabir007'nin açtığı konuya bakabilirsin.

İyi forumlar.

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kule olmamş ben minecrafta ilk başladığım zamanlar evimi kaybetmemek için bunun gibi kuleler yapıp üzerine meşale koyardım *w* not survivalda
Bende onu yaptım zaten?[DOUBLEPOST=1380557554,1380557516][/DOUBLEPOST]
Aslında ilk yapın için iyi bir çalışma olmuş tabii ki eksikleri var. Kimse ilkinde süper yapamaz. Sana önerim blok çeşitliliğini arttırmak ev daha yuvarlağımsı bir şekil yapabilirsin. Eğer diyorsan ki ben yuvarlak yapamam internete yazarsan bulabilirsin veya Rehberler kısmında aradabir007'nin açtığı konuya bakabilirsin.

İyi forumlar.
Eksiğini anlamadım sadece kaybolmamak için bir kule içine girip dışarı bakmak için değil

hoty_x

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Fener daha kullanışlı oluyor (creative ) eger reiminimap kullanmıyorsan ,eline saglık ^^