Texture Pack yapalım

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Minecraft forumunda herkes kendine özgü, kendi yaptığı Texture Pack'ları paylaşırken biz onlardan aldıklarımızı paylaşıyoruz. Türkiye'de mod olsun, Texture pack yapmak olsun çok az. Bilenler bilmeyenlere de öğretsin ortaya güzel işler çıkaralım.

Son düzenleme:

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben şuanda call of duty texure packi yaipom bloklar falan aynı yatak deişti kek deişti pumpkini kafaya takdıgında halo kaskı gibi görünüşde halo kaskı gibi :D oyuna bow yerine silah eklendi yenilikler eklenecekdir yardım icin skype=hackkaan

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben bi texture pack yapmıştım ama tanıtma mapi gerekiyor nasıl yapılıcağını da bilmiyorum

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
ben s4league serveri açmıştım. bir arkla bütün şarkıları, bütün blockları, envanteri herşeyi değiştirmiştik. plasma sword, counter sword her şey vardı. s4league oyununda olan herşeyi yapmıştık. ama benim ram yetmediği için swyi ona vermiştim. ve bilgisayarı bozuldu :/

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
ben s4league serveri açmıştım. bir arkla bütün şarkıları, bütün blockları, envanteri herşeyi değiştirmiştik. plasma sword, counter sword her şey vardı. s4league oyununda olan herşeyi yapmıştık. ama benim ram yetmediği için swyi ona vermiştim. ve bilgisayarı bozuldu :/
serveri tekrardan açtık texture pack duruyor gelmek isteyen varmı ?

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Texture Pack uğraşlıdır,emek çaba ister.Ama kimisi yapar ne güzel,kimisi yapar ne kötü.İşi ciddi anlamda iyi biliyorsanız neden siz de texture pack yapmayasınız ki.Para da kırarsınız belki,öğrenci adama iyi gelir.