Praetorian
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Eminim hatta grup üyeleri toplu ******* yaparlar
*Spoiler*
Biz hala buradayız
Eminim hatta grup üyeleri toplu ******* yaparlar
:vampir:*Spoiler*
Biz hala buradayız
Ben oyalarım siz kaçın*Spoiler*
Biz hala buradayız
valla bir şey yapmadımDin üzerinden dalga geçmeyin günah ln
dberkay senin bu yaptığın dinimizle dalga geçmektir. "allam yareppim sübaneke dinimiz amin" ben böyle dua görmedim.olduğu gibi dua'yla dalga geçmektir. sadece şaka amaçlı söylesen bile günahtır.dinimizin bir kısmını kabul etmemek,şakadanda olsa dalga geçmek, tamamını kabul etmemekle aynıdır,kafirliktir. not: tabii ki de ben senin dinine karışamam sadece uyarı.Şu iluminati bitsin allam yareppim sübaneke dinimiz amin
çok saçma olmuş sanki bee :sırıtmak: İsa Musa sen bizi kutsa yeey :sırıtmak:
Mimarus kutsa bizi amen.
Kafir demek çok ağır olmuş. Ayrıca şaka amaçlı da olsa tamam dememeliydim ben. Kusura bakma ama Kafir kelimesi aşırı ağır kaçmış...benim lafım şu arkadaşlaradır.
dberkay senin bu yaptığın dinimizle dalga geçmektir. "allam yareppim sübaneke dinimiz amin" ben böyle dua görmedim.olduğu gibi dua'yla dalga geçmektir. sadece şaka amaçlı söylesen bile günahtır.dinimizin bir kısmını kabul etmemek,şakadanda olsa dalga geçmek, tamamını kabul etmemekle aynıdır,kafirliktir. not: tabii ki de ben senin dinine karışamam sadece uyarı.
--------
aynı şey,şu alttaki iki vatandaş içinde geçerlidir.hrıstiyanlıklada,hz musa hz.isa yada diğer 3 büyük dinin peygamberleri ilede şakadanda olsa dalga geçmeyiniz.çünkü elbette ki o dinleride allah göndermiştir.onlarda allahın peygamberleridir.hrıstıyanlar ve yahudiler,kendilerinden başka dinlerin peygamberlerini kabul etmez,yalancı sayarlar.bizim dinimizde ise 4 büyük dinin peygamberlerinin hepside kabul edilir.
not: "tabii ki de ben sizin dininize karışamam sadece uyarı."
dipnot: rica ediyorum, eğer yukarıda yanlış söylediğim bir söz varsa ana avrat sövmek yerine kendi fikrinizi belirtiniz.
benim lafım şu arkadaşlaradır.
dberkay senin bu yaptığın dinimizle dalga geçmektir. "allam yareppim sübaneke dinimiz amin" ben böyle dua görmedim.olduğu gibi dua'yla dalga geçmektir. sadece şaka amaçlı söylesen bile günahtır.dinimizin bir kısmını kabul etmemek,şakadanda olsa dalga geçmek, tamamını kabul etmemekle aynıdır,kafirliktir. not: tabii ki de ben senin dinine karışamam sadece uyarı.
--------
aynı şey,şu alttaki iki vatandaş içinde geçerlidir.hrıstiyanlıklada,hz musa hz.isa yada diğer 3 büyük dinin peygamberleri ilede şakadanda olsa dalga geçmeyiniz.çünkü elbette ki o dinleride allah göndermiştir.onlarda allahın peygamberleridir.hrıstıyanlar ve yahudiler,kendilerinden başka dinlerin peygamberlerini kabul etmez,yalancı sayarlar.bizim dinimizde ise 4 büyük dinin peygamberlerinin hepside kabul edilir.
not: "tabii ki de ben sizin dininize karışamam sadece uyarı."
dipnot: rica ediyorum, eğer yukarıda yanlış söylediğim bir söz varsa ana avrat sövmek yerine kendi fikrinizi belirtiniz.
aslında ben yapmak istemedim zorladılaro değil de adam illüminati sembolü yapmış sen gelip bize laf atıyorsun![]()
bir kardeşimizi daha kaybetikaslında ben yapmak istemedim zorladılar![]()
gül gibi çocuk gittibir kardeşimizi daha kaybetik![]()
o değil de imzandaki şarkıyı bırakmak istiyotum bırakamıyorum bir türlü geceleri rüyama giriyorgül gibi çocuk gitti![]()