50.000 nuke bombası patlaması ve sonrası

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birde Son Sorum Texture Pack Ne Süpermiş[DOUBLEPOST=1380552610,1380552416][/DOUBLEPOST]
Link Şu ****** Linki Benim Değil Direkt Linkmiş Malesef Mecbur ****** Atacam 1.6.2 İçin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
sağolasın umarım dediğin gibi 1 tanesi o cratere eşittir minecraft haritasını yok etmeyi planlıyorum .D

texture packdan resimler

acayip..

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sağolasın umarım dediğin gibi 1 tanesi o cratere eşittir minecraft haritasını yok etmeyi planlıyorum .D

texture packdan resimler

acayip..

Eğer Haritayı Yok Etmek İstiyosan 15 Tane Yerleştir Ama Her Biri Birbirinden Uzak Olsun Yoksa Her Biri Kendi İçinde Patlıyo Ve Tek Bir Patlama Gibi Oluyo Onları Aynanda Patlat Elveda MC Dünyası Dersin :D

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu textureyi biliyorum :) indiricem 1.6.2 içinmi
malesef 1.5.2 için bende bu texture pach yüzünden 1.5.2 oynuyorum en sevdiğim özelliği ise çok belirgin olması standart texture pack ve diğer texture packlar bukadar belirgin değil bunda acayip belirgin özellikl eve özellikle demir elmas kömür kızıltaş zümrüt ve altın madenleri çok belli oluyor görmemek mümkün değil

Eğer Haritayı Yok Etmek İstiyosan 15 Tane Yerleştir Ama Her Biri Birbirinden Uzak Olsun Yoksa Her Biri Kendi İçinde Patlıyo Ve Tek Bir Patlama Gibi Oluyo Onları Aynanda Patlat Elveda MC Dünyası Dersin :sırıtmak:

denicem biraz sonra texture pack nasıl sen ona cevap ver

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
malesef 1.5.2 için bende bu texture pach yüzünden 1.5.2 oynuyorum en sevdiğim özelliği ise çok belirgin olması standart texture pack ve diğer texture packlar bukadar belirgin değil bunda acayip belirgin özellikl eve özellikle demir elmas kömür kızıltaş zümrüt ve altın madenleri çok belli oluyor görmemek mümkün değil

denicem biraz sonra texture pack nasıl sen ona cevap ver
Güzelmiş :) Link Ver

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamıyorum Bazı Konulara Yazı Yazamıyorum Acaba Hesabıma Ban Mı Atıldı
Yada Konu Yazıma Kapalımı (Konu Kilit) (İnşallah Öyledir :()