TNT Run (Plugin'siz!) - Mini-Game

SRDTRK

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar,
SNAPSHOT "17w36b" gerekli. Bu videoda TNT Run oyununun kendi yaptığım yenilenebilir halini Singleplayer'da anlatıyorum. Bana destek olmak için abone olmayı unutmayın :-D link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

MAP link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Server'de gamemode'unuz 1 olarak başlarsanız daha iyi olur ama çok fark etmez zaten sizi çeviriyor! Aynı zamanda elinizde Kum birikmeyecek merak etmeyin.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlarla normal serverlerde laglıs olarak oynamak için gerekli olabilir :)
Tebrkler & Teşekürler .))

SRDTRK

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

331ecel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
abi senin videoların müthiş oluyo ya abone oldum süpersin daha çok video çek :) :D

AlicanTrn

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel Olmuş,Ellerime Sağlık.

Yanlış Bilmiyorsam TntRun Pluginini İlk Tanıtan Benim.

Sende CommandBlock'lu Yapmıssın Pluginsiz. Single Player Games İçin Güzel Bir Map :)

SRDTRK

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel Olmuş,Ellerime Sağlık.

Yanlış Bilmiyorsam TntRun Pluginini İlk Tanıtan Benim.

Sende CommandBlock'lu Yapmıssın Pluginsiz. Single Player Games İçin Güzel Bir Map :)
Senin paylaşımını görmedim ama eminim güzeldir. Multi'de de çalışıyor ama yenileme kısmı çok laglı oluyor onun dışında sorun yok hatta kanalımda onu birisiyle oynuyorum, abone olursan sevinirim ve sağol.

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen Alınma Ama Biraz Gereksizmi Olmuş ?

Command block yerine yine eskisi gibi tnt koyup en alt kattan bi üstede su koyabilirdin. :D

SRDTRK

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen Alınma Ama Biraz Gereksizmi Olmuş ?

Command block yerine yine eskisi gibi tnt koyup en alt kattan bi üstede su koyabilirdin. :sırıtmak:
Tam analamadım ama tnt düştüğünde en alt kata kadar inmiyor sadece bir alt kata ve tnt suyun içinden geçerdi aynı zamanda insanların aşşağıda koşmasıda gerekiyor biraz daha açıkla veya çalışan bir screenshot al çünkü olacağını sanmıyorum ve iki oyuncu aynı anda bir düşmek zorunda değil

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunda En Alta Düşünce Oyun Bitmiyormu ?
Sende En Altın Bi Üstüne Su Koy.Tntde Suda Patlamamış Olur.