Minecraft Pocket Edition 0.7.6 da neler oluyor ?

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar az vaktim var o yüzden kısa kesiyorum.
0.7.6 da en büyük hatalar olan çökme hatalarının bir çoğu giderilecekmiş ne zaman çıktığını felan buradan öğrenebilirsiniz :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

(Ahh Ahh bir de bizden başkası olsa (wollark,faredevrii,galatasarayenescaglar ) :D ( unuttuğum var mı ? ) :D

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar az vaktim var o yüzden kısa kesiyorum.
0.7.6 da en büyük hatalar olan çökme hatalarının bir çoğu giderilecekmiş ne zaman çıktığını felan buradan öğrenebilirsiniz :sırıtmak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

(Ahh Ahh bir de bizden başkası olsa (wollark,faredevrii,galatasarayenescaglar ) :sırıtmak: ( unuttuğum var mı ? ) :sırıtmak:
Artık blogda yazar olmak istiyorum kayıt oldum yazar yaparmısın?

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güveniyorum kanka sorun yok.
Knk bu hafta paylaşabilirim ve konum modlar hakkında olacak ama android için değil biliyorsun şosta mod yok androidde tonlarca mcpe modu var iosta şu an 0.7.x için bir tek modpe adlı uygulama ile oluyor o da cydiada ama deb dosyasıda var isteyen 25pp den atabilir cihazına bu uygulama ile kendi modunuda yapabilecek herkes meesela ayarlardaki sesi ana ekrana alabilir isteyen kişi ama çok zor

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Knk bu hafta paylaşabilirim ve konum modlar hakkında olacak ama android için değil biliyorsun şosta mod yok androidde tonlarca mcpe modu var iosta şu an 0.7.x için bir tek modpe adlı uygulama ile oluyor o da cydiada ama deb dosyasıda var isteyen 25pp den atabilir cihazına bu uygulama ile kendi modunuda yapabilecek herkes meesela ayarlardaki sesi ana ekrana alabilir isteyen kişi ama çok zor
Kanka debler jbsiz yükleniyormuydu ?? 25 PP DEN ?