H4CK3RW0LF | Alicãn
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Günlerden Bir Gün Domuzlara Binilidiği Zaman Creeper'ların Etrafta Dört Dolaştığı , Zombilerin Et Aradığı Vakit , Steve Küçük Klübesinde Oturmuş Bir ELinde Kılıcı Bir Elinde Çakmak Taşıyla Kılıcını Biliyordu.
Dışarı Çıkıp Avlanacaktı..! Ormanın İçinde Kaçan İskeleti Gören Steve Koşturmaya Başladı...
Sisli Ormanda Sinsi Bir Sesle ;
-Onu Yakalayacağım...
Sabah Olup Güneşim Işıklarının Ormana Vurmasına Az Kalmıştı İskelet Kafasını Kaldırdı Güneşi Gördü ve Korkarak Steve'yi Unutup Ağacın Altına Saklandı. Arkadan Koşarak Gelen Steve Yamaçtan Atlayıp İskeletin Kellesini Uçurdu , Güneş Işıkları Gözüne Vurunca Su Toplamış Avuçlarıyla Güneşin Ona Vurmasını Engelledi. Kılıcı Toprağa Sapladı İskeletteki Çantadan Kemikleri Alıyordu.
Bir Ses Geldi! İrkildi Arkasına Baktı! O da Ne!!! İskelet!? İs İske İskelet Konuşuyordu..! Steve Elindeki Kemikleri Bir Yana Savurup Geri Çekilmeye Başladı , ve İskelet Şunları Söyledi...
-Haha! Korkak Steve! Biz Güçsüzüz ama Efendimizi Yenemezsin! Çünkü O Ölümsüzdür! Öhhö Öhhö. Eğer Korkak Değilsen O'nunla Yüzleş!
Steve'yi Bir Korku Kaplamıştı!? Efendi de Kimdi?! Hemen Köydeki Bilgeye Gitti ve Olayı Anlattı, Bilge Gideceği Yerin Haritasını O'na Verdi ve Şunları Söyledi.
-Eğer Kararın Buysa O'nu Öldürmeden Geri Dönemezsin!
Steve Kararlıydı Eline Aldığı Gibi Kılıcını Haritadan Orayı Bulmaya Gitti. Yayının İpinin Gerginliğini Kontrol Eden Steve Tozlu Ellerini Pantolonuna Vurarak ;
-Tamamdır! dedi.
Girişi Buldu Ama Bu Ses!? Enderman'di Bu!? Enderman'in Ayaklarını Kıran Steve Onu Kolayca Yere Serdi! İşlem Tamamdı! 12 Tane Enderman İncisi! Onları Blaze Tozuyla Birleştirdi ve İşte Oldu Bitti!
Sinsi Bir Biçimde ;
-İşin Bitti Efendi..!
11 Gözü Yerine Koyduktan Sonra Son Gözde Duraksadı... Kendi İçinden ;
-Acaba Doğru Şeyimi Yapıyorum? dedi.
-Evet ! Benimsin Efendi!
Oldu Son Gözde Yerinde Karaltı!? Kara Delik Mi Bu!? Elini İçine Sokan Steve ;
-Gıdıklandım...
dedi.
Büyük Bir Nefretle Oraya Atlayan Steve Yıldızlar Arası Yolculuk Yaptıktan Sonra Gözlerini Açtı.
Aaaaaa! O Efendi!?????
Ejderha Koş Steve Koooş!!!
Steve Koşuyordu! Peşinden Ejderha!
Steve Zıpladıııı , Döndü ve Tam Ejderha Onu Ağızına Alacakken Kılıç Darbesiyle Onu Uzaklaştırdı.
Soluk Soluğa Kalan Steve , Ejderhaya Baktı , Ejderha;
-Merhaba Yabancı , Şimdi Topraklarıma Girmenin Cezasını Çekeceksin!
Steve Yayını Çekti , Gerdi ve Oku Tam Anlına Nişanladı ama Çelik Gibi Sert Derisinden Sekip Yere Düştü.
Ejderha;
-Hahahaha Bu Oyuncağınla Mı Beni Öldüreceksin?
Steve Gülümsedi Yayını Gerdi Ve Can Kulelerine Doğru Attı Kule Patladı! Ejderha Sinirlendi!;
-Seni Bücüüüür!!!
Steve Kılıcıyla Ejderhanın Suratına Nasıl Vurduysa , Suratını Yarıldı Ejderhanın!
Ejderha Çok Sinirlenmişti!
Steve Sırasıyla Kulelerini İndirip Kılıcıyla Onu Savuruyordu ama , Enderman'lar ?
Hangisiyle Baş Edecekti!?
Su Kovasını Çıkardı Bir Yudum Altıktan Sonra Yere Boşalttı ve Enderman'lar Uzaklaştı!
Kulelerleri Devre Dışı Bırakan Steve , Ejderhaya Dönerek ;
-Sıra Sende Bücür! dedi.
Ejderha Korkmuştu!
Büyük Çekişmeden Sonra Yayını Gerip Ejderhanın Gözüne Saplayan Steve;
-Buranın Kralı Benim! dedi.
Dışarı Çıkıp Avlanacaktı..! Ormanın İçinde Kaçan İskeleti Gören Steve Koşturmaya Başladı...
Sisli Ormanda Sinsi Bir Sesle ;
-Onu Yakalayacağım...
Sabah Olup Güneşim Işıklarının Ormana Vurmasına Az Kalmıştı İskelet Kafasını Kaldırdı Güneşi Gördü ve Korkarak Steve'yi Unutup Ağacın Altına Saklandı. Arkadan Koşarak Gelen Steve Yamaçtan Atlayıp İskeletin Kellesini Uçurdu , Güneş Işıkları Gözüne Vurunca Su Toplamış Avuçlarıyla Güneşin Ona Vurmasını Engelledi. Kılıcı Toprağa Sapladı İskeletteki Çantadan Kemikleri Alıyordu.
Bir Ses Geldi! İrkildi Arkasına Baktı! O da Ne!!! İskelet!? İs İske İskelet Konuşuyordu..! Steve Elindeki Kemikleri Bir Yana Savurup Geri Çekilmeye Başladı , ve İskelet Şunları Söyledi...
-Haha! Korkak Steve! Biz Güçsüzüz ama Efendimizi Yenemezsin! Çünkü O Ölümsüzdür! Öhhö Öhhö. Eğer Korkak Değilsen O'nunla Yüzleş!
Steve'yi Bir Korku Kaplamıştı!? Efendi de Kimdi?! Hemen Köydeki Bilgeye Gitti ve Olayı Anlattı, Bilge Gideceği Yerin Haritasını O'na Verdi ve Şunları Söyledi.
-Eğer Kararın Buysa O'nu Öldürmeden Geri Dönemezsin!
Steve Kararlıydı Eline Aldığı Gibi Kılıcını Haritadan Orayı Bulmaya Gitti. Yayının İpinin Gerginliğini Kontrol Eden Steve Tozlu Ellerini Pantolonuna Vurarak ;
-Tamamdır! dedi.
Girişi Buldu Ama Bu Ses!? Enderman'di Bu!? Enderman'in Ayaklarını Kıran Steve Onu Kolayca Yere Serdi! İşlem Tamamdı! 12 Tane Enderman İncisi! Onları Blaze Tozuyla Birleştirdi ve İşte Oldu Bitti!
Sinsi Bir Biçimde ;
-İşin Bitti Efendi..!
11 Gözü Yerine Koyduktan Sonra Son Gözde Duraksadı... Kendi İçinden ;
-Acaba Doğru Şeyimi Yapıyorum? dedi.
-Evet ! Benimsin Efendi!
Oldu Son Gözde Yerinde Karaltı!? Kara Delik Mi Bu!? Elini İçine Sokan Steve ;
-Gıdıklandım...
dedi.
Büyük Bir Nefretle Oraya Atlayan Steve Yıldızlar Arası Yolculuk Yaptıktan Sonra Gözlerini Açtı.
Aaaaaa! O Efendi!?????
Ejderha Koş Steve Koooş!!!
Steve Koşuyordu! Peşinden Ejderha!
Steve Zıpladıııı , Döndü ve Tam Ejderha Onu Ağızına Alacakken Kılıç Darbesiyle Onu Uzaklaştırdı.
Soluk Soluğa Kalan Steve , Ejderhaya Baktı , Ejderha;
-Merhaba Yabancı , Şimdi Topraklarıma Girmenin Cezasını Çekeceksin!
Steve Yayını Çekti , Gerdi ve Oku Tam Anlına Nişanladı ama Çelik Gibi Sert Derisinden Sekip Yere Düştü.
Ejderha;
-Hahahaha Bu Oyuncağınla Mı Beni Öldüreceksin?
Steve Gülümsedi Yayını Gerdi Ve Can Kulelerine Doğru Attı Kule Patladı! Ejderha Sinirlendi!;
-Seni Bücüüüür!!!
Steve Kılıcıyla Ejderhanın Suratına Nasıl Vurduysa , Suratını Yarıldı Ejderhanın!
Ejderha Çok Sinirlenmişti!
Steve Sırasıyla Kulelerini İndirip Kılıcıyla Onu Savuruyordu ama , Enderman'lar ?
Hangisiyle Baş Edecekti!?
Su Kovasını Çıkardı Bir Yudum Altıktan Sonra Yere Boşalttı ve Enderman'lar Uzaklaştı!
Kulelerleri Devre Dışı Bırakan Steve , Ejderhaya Dönerek ;
-Sıra Sende Bücür! dedi.
Ejderha Korkmuştu!
Büyük Çekişmeden Sonra Yayını Gerip Ejderhanın Gözüne Saplayan Steve;
-Buranın Kralı Benim! dedi.