[Yardım]GroupManager Sorunu

Dexsite

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar factionwars sunucu açıcam ama oyuncular için survivalgames de ekledim.Bunun için ayrı bir world açtım.Eski kullandığımda yeni worldde permler sıfırlanıyordu.Ama şimdi permler aynen geçiyor.Oyuncular survivalgameste tpa,sethome gibi şeyleri kullanabiliyor.Bunu nasıl çözcem?Groupmanager world de survivalgames worldu gözükmüyor

ACİL YARDIM LÜTFEN

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle ardaözdemir.Survival Games Pluginini Filan Silip Tekrar Yüklemenizi Tavsiye Ederim.2. Olarakta yan Hesabınız ardaozdmr2 ile Kendinizle Beğeni Veriyorsunuz.Rapor Ediyorum.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu ayar için GroupManager in configinde bulunan mirroring ayarlarına bakabilirsiniz.

Dexsite

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu ayar için GroupManager in configinde bulunan mirroring ayarlarına bakabilirsiniz.
mirrors:
# Worlds listed here have their settings mirrored in their children.
# The first element 'world' is the main worlds name
# subsequent elements 'world_nether' and 'world_the_end' are worlds which will use
# the same user/groups files as the parent.
# Each child world can be configured to mirror the 'groups', 'users' or both files from it's parent.
world:
world_nether:
- users
- groups
world_the_end:
- users
- groups
# world2: (World2 would have it's own set of user and groups files)
# world3:
# - users (World3 would use the users.yml from world2, but it's own groups.yml)
# world4:
# - groups (World4 would use the groups.yml from world2, but it's own users.yml)
# world5:
# - world6 (this would cause world6 to mirror both files from world5)

Var napcam acaba ?[DOUBLEPOST=1380731270,1380301468][/DOUBLEPOST]Biri bakabilirmi?

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yeni bir dünyada aç survival games maplerini, zaten gm de bu worldun adında bi klasör çıkacaktır. O worldun permlerini ayarla kullanamasınlar. Permission manager türünde veya bu türe etki edebilecek başka bir pluginin varsa bundan kurtul.

Dexsite

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yeni bir dünyada aç survival games maplerini, zaten gm de bu worldun adında bi klasör çıkacaktır. O worldun permlerini ayarla kullanamasınlar. Permission manager türünde veya bu türe etki edebilecek başka bir pluginin varsa bundan kurtul.
Yeni worldun dünyası groupmanager worldste gözükmüyor yeni dünya açınca

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Link verirmisinin?
Araştırın demiştim ama inatla araştırmadığınız için anlatıyorum:
Öncelikle şunun ne anlama geldiğini söyleyeyim:
world:
world_nether:
- users
- groups
world_the_end:
- users
- groups

Bu demek oluyor ki world dünyasının users ve groups.yml si world un nether i ve the end i tarafından da kullanılıyor ve bunlar için özel bir tane users.yml veya group.yml yazmaya gerek yok. Ama sizin istediğiniz bunun tersi bu yüzden bunun tesrsini yapmalısınız. Burada gözükmese de world_nether world un alt kümesidir. Siz alt küme yazmak yerine world e eş öncelikli bir dünya yazmalısnız yani world ile aynı hizada olmalı. Bunu yaparsanız worlds klasörü içinde world un yanında bir tane daha düya klasörü göreceksinizdir. Tabi çalışması için GroupManager ile uygun bir plugin ile düyayı yaratmalısınız ve adları aynı olmalı. Örneğin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
den aldığım bir mirroring ayarlarını göstereyim:
Kod:
  mirrors:
        MainWorld:
          # In GM there are two things you can use for mirroring, they are "Users" and "Groups"
          # To mirror users or groups, you simply list the worlds you want to be mirrored, and state if you'd like users, groups or both.
          MainWorld_nether:
          - users
          - groups
          MainWorld_the_end:
          - users
          - groups
          Carebear:
          - users
          Skylands:
          - groups
          Hardcore:
          - groups
        Mining:
          # We have already mirrored this world.  This means it will mirror the users from MainWorld, and the groups from "Mining".
          Carebear:
          - groups
        Hardcore:
          Hardcore_nether:
          - users
          - groups
          Hardcore_the_end:
          - users
          - groups
        # lets say we want to create new hardcore worlds, and have them automatically mirrors users and groups of HardCore world, we list "all_unused_worlds" to mirror all unlisted worlds.
          all_unnamed_worlds:
          - users
          - groups

yemliha

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeş Bence Önce
/mvcreate survivalgames normal komutuyla Yeni bi world Oluşturun Eğer Bu Worlde Hazır map atcaksanız sw nize stop atın Sw nizin dosyalarının bulndugu Klasöre girin orda Survivalgames die bir klasör olacaktır (yeni worldun klasörü) onun içine girin ordaki map Dosyalarınını silin hazır mapi
içine atın daha sonra sw yi başlatın sw açlınca /mvtp survivalgames yazın Hazır mapa ışınlancaktır Ordaki Lobbye mi nereye eklicekseniz /setwarp survivalgames die yada başka bir isimli bir warp ekleyin daha Sonra

plugins\GroupManager\worlds\survivalgames\groups a girerek Default Permlerini Ayarlayın

Yanlış Anlatmış olabilirim Ama Denemekten zarar gelmez çünkü Bu benim dalım Degil :sırıtmak:

Dexsite

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Araştırın demiştim ama inatla araştırmadığınız için anlatıyorum:
Öncelikle şunun ne anlama geldiğini söyleyeyim:
world:
world_nether:
- users
- groups
world_the_end:
- users
- groups

Bu demek oluyor ki world dünyasının users ve groups.yml si world un nether i ve the end i tarafından da kullanılıyor ve bunlar için özel bir tane users.yml veya group.yml yazmaya gerek yok. Ama sizin istediğiniz bunun tersi bu yüzden bunun tesrsini yapmalısınız. Burada gözükmese de world_nether world un alt kümesidir. Siz alt küme yazmak yerine world e eş öncelikli bir dünya yazmalısnız yani world ile aynı hizada olmalı. Bunu yaparsanız worlds klasörü içinde world un yanında bir tane daha düya klasörü göreceksinizdir. Tabi çalışması için GroupManager ile uygun bir plugin ile düyayı yaratmalısınız ve adları aynı olmalı. Örneğin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
den aldığım bir mirroring ayarlarını göstereyim:
Kod:
  mirrors:
        MainWorld:
          # In GM there are two things you can use for mirroring, they are "Users" and "Groups"
          # To mirror users or groups, you simply list the worlds you want to be mirrored, and state if you'd like users, groups or both.
          MainWorld_nether:
          - users
          - groups
          MainWorld_the_end:
          - users
          - groups
          Carebear:
          - users
          Skylands:
          - groups
          Hardcore:
          - groups
        Mining:
          # We have already mirrored this world.  This means it will mirror the users from MainWorld, and the groups from "Mining".
          Carebear:
          - groups
        Hardcore:
          Hardcore_nether:
          - users
          - groups
          Hardcore_the_end:
          - users
          - groups
        # lets say we want to create new hardcore worlds, and have them automatically mirrors users and groups of HardCore world, we list "all_unused_worlds" to mirror all unlisted worlds.
          all_unnamed_worlds:
          - users
          - groups
O zaman bu sorun olmayan bir groupmanagerdakini buna atsam sorun düzelir dimi anlatım için saol