L
LifeTaker
Ziyaretçi
Başlıktaki son kelime beni bu konudan soğuttu...
harbi ya yeni gördüm D: :sırıtmak: :sırıtmak: crise ne alaka?2. resimde küfür var dikkat :sırıtmak:
O pampa değil panpa diycen galiba ama ben de pampa'yı kullanıyorum hatta pmp :sırıtmak:Başlıktaki son kelime beni bu konudan soğuttu...
Kankanın yuvarlaklaştırılmış halipampa kelimesinin anlamını biliyor musun?
neyse ne yapı hakkında eleştirilerinizi göreyimO pampa değil panpa diycen galiba ama ben de pampa'yı kullanıyorum hatta pmp :sırıtmak:
Kankanın yuvarlaklaştırılmış hali :sırıtmak:
tamam öğrendim ben kanka vb. sanıyordum...[DOUBLEPOST=1380900010,1380899980][/DOUBLEPOST]Kankanın yuvarlaklaştırlışmış hali değil...
yok önemli değil canın sağ olsun seninKonunu bloke ettiğim için ayrıyetten özür dilerim...
AynenIyi aferin aklıma bir şey gelmiyor -,-[DOUBLEPOST=1380914991,1380914944][/DOUBLEPOST]Yalnız 2. resimde sübliminal mesaj var.
sana da aferin her şeyi siz biliyorsunuz nasıl olsa *w*Iyi aferin aklıma bir şey gelmiyor -,-[DOUBLEPOST=1380914991,1380914944][/DOUBLEPOST]Yalnız 2. resimde sübliminal mesaj var.
Ooooo manyak laf manyak lafsana da aferin her şeyi siz biliyorsunuz nasıl olsa *w*
aslında çok daha güzel olmuştu fakat crack silinince servera giremiyorumGüzele Benziyor Şimdiden :sırıtmak: