Kardeş Ben Ataberk in Yaptığı yorumdanda destek alarak Yapmaya Çalışıyorum Becerirsem Video Çekcem Böylece Sende YapabilirsinSon Oyuncu gibi internetten whitelist üye olma varmı?
Web adresinin bilgileri MySQL değildir. Eğer sunucun sana MySQL hizmeti sunuyorsa onu kullanabilirsin.Ataberk MYQSL bilgileri web adres in bilgilerimi yoksa server myqsl mu?
Kullanmayida Soleseydin Mübarek Nese Ben Kurcalar Kurcalar Bulurum Saol Konu Sahibide Yararlanir herhaldeLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kardeş Kusura Bakma Ama Bunun Yeni Version Sürümü Yok Yararın DokunmadıBir Begeni Vereydin Fakir Kaldık![]()
Peki Sunucumuzun Bize mysq Hizmeti Saglamasi Zorunlumu Pc ye Local Host kursak falan olmazmiZamanında Hinovia için yazmış olduğum scriptin demosu, resimleri kendine göre değiştirebilirsin:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Buradan indirip kayit.php içinden:
@mysql_connect("localhost","kullaniciadi","sifre")
@mysql_select_db("veritabaniadi")
Bu kısımlardaki kullaniciadi, veritabaniadi ve sifre değerlerini kendine göre değiştirerek kullanabilirsin. Ayrıca şifre uyumu, tüm kutucukların dolu olması ve CAPTCHA kontorlü var.
Son olarak basit bir şekilde AuthMe'yi veritabanına bağlıyarak istediğin internetten kayıt olayını sağlayabilirsin.