۩٠•*ForumMinecraftTurk 1.1 Bilgisayar Uygulaması*•٠۩

Lumia

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Son düzenleme:

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
"Süper olmuş çok güzel fikir" derdim..Eğer ilk yapan sen olsaydın yine de geliştirme amaçlı güzel:)

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Ben Forumun Bilgisiyar Uygulamasını Yapmaya Çalışdım Bu İlk Versiyon

Uygulamanın Resmi:

Linkler:
İndirmek İçin

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Virus Total

Etiketler:
@craft_man @Tario76 @ACT v2.0 (kinasli) @dberkay @Zangow @Bkunkcu @iKaan @aklıllıminecraft @caglaris @Crise @AtomTR @umut_

bunu zaten biz konuştuk :D[DOUBLEPOST=1380992570,1380992485][/DOUBLEPOST]netframework gerektiriyor [DOUBLEPOST=1380992658][/DOUBLEPOST]
Olsun Sonuç Olarak Yaptım :sırıtmak: Yorumun İçin Teşekkürler
Bunu 'Fan Sürümleri'nede koyucam[DOUBLEPOST=1380992802][/DOUBLEPOST]he bide bunu şu siteye entegre edersen sevinirim:

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Ben Forumun Bilgisiyar Uygulamasını Yapmaya Çalışdım Bu İlk Versiyon

Uygulamanın Resmi:

Linkler:
İndirmek İçin

Virus Total

Etiketler:
@craft_man @Tario76 @ACT v2.0 (kinasli) @dberkay @Zangow @Bkunkcu @iKaan @aklıllıminecraft @caglaris @Crise @AtomTR @umut_ @owen_1
Madem etiketlenmişim beğeneyim bare. :D

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Şevkini kırmak istemem ama @drberkay ın dediği gibi AŞIRI basıt bir visual basic projesi

Lumia

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aslında bir textbox ve bir buton ekleyip bu butona "webbrowserismi.Navigate(textboxismi.text)" eklersen url çubuğu görevi görür. Ayrıca ileri ve geri butonları da oluşturup bunlara "webbrowserismi.GoBack()" ve GoForward() ile ileri geri yapabilirsin. Sayfayı yenilemek için "webbrowserismi.Refresh()" ve durdurmak için Stop() kullanabilirsin. Bunları da eklersen daha yararlı olabilir :)
Onları Düşündüm ama Sadece Forumun Olduğu İçin TextBox Ekleme Gereği Duymadım -.goback() Var
Bide Önerin İçin Teşekkürler