Skyrim'de Geçemediğimiz Görevler

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Abi Darkbrotherhood un kapısı içer girmek için darkbrotherhood görevlerini yapman lazım.Ve vampir hastalığı bulaşında ption of cure disease içersen yada şehirlerdeki tanrı heykellerine tıklarsan iyileşiyosun

Hmmm bende o iksirin anlamını arıyordum bilsem içmezdim :D
Bir de hani her heykelin farklı birseyi var ya atıyorum bazıları Bressing of Talos veriyor bazıları baska bisey veriyor falan mesela Bressing of Talos'a tıklayınca shout süreleri kısalıyor mu çünki ben o tası amulet of talos'dan craft etmistim dolayısıyla amulet of talos shout sürelerini kısalttığına göre o taş da kısaltır :D

KiLLeR_TR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet çok kısaltıyo ben blessing i yapıp active effects e baktım.İşte kısaltma süresi:
%0 !!!!1111bibir!!!Bi!Bİ!!!!!! +1

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Evet çok kısaltıyo ben blessing i yapıp active effects e baktım.İşte kısaltma süresi:
%0 !!!!1111bibir!!!Bi!Bİ!!!!!! +1

Ama Bressing of Talos Amulet of Talos'dan, Bressing of Mara da Amulet of Maradan craft ediliyor bence faydaları olması lazım :(

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Abi deathlordlar o kadar da güçlü değil ki? Hem bu söylediğin çok saçma ana görevlerin belli bir lv sınırı var yani her türlü aynı canavarlar çıkıyo karşına

Hayır tamam ezikler ama Bi okçu var Unrelenting Force kullanıyor boss onu yenmek için çok zorlandım ben acayip zor adam ışınlandıkça başka yerlerde çıkıp ok sıkıyo hem ok bayaa giriyo hemde ben tam nişan aldım ok sıkıcam unrelenting force yapıyo ki bu oyunun başında çıkan bi boss
Yani deathlordlar dragonshout kullanabildikleri için bazen çok tehlikeli oluyorlar.

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Deadra lordlarından bilmemkiin ebony blade denen silahını aldıktan sonra neredeyse kabul ettiğim tüm görevleri yaptım

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
ya ben skyrim oynamayalı 1 yıl oluyodu tekrar başladım sıkıldım düz savaşçıdan sneak şeklinde ilerlemek istiyorum ama şimdi tekrar bi oyun açarsam eski oyunumun üstünemi kaydetmek zorunda kalcam ?

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Autosaveler o şekilde eski oyununun üstüne biner ama senin yaptığın manuel saveler ikisini ayırabilir.
Atıyorum haziranda eski oyununun kaldığın yerini manuel save yaptın,
Tekrardan savelerden eskisine dönebilirsin.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
ok :D bide markarthdaki orc ver daedra heartı al zırhı gibimsi bişeyler dedi ne zırh veriyo studded felansa gidip hemen kesicemde onu :D