- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar.
Bir süredir Küp Sanatı bölümünde NAVACity için yaptığım yapıları paylaşmaktayım.
Henüz yapımına yeni ( 2 Ekim 2013 ) başlamış olmama rağmen indirme linkini isteyen
birçok arkadaş oldu.
-Tabi bunlardan çok teksçure flek ve shaders isteyen arkadaşlar var.. -
Bu yüzden hem sizinle, hemde PlanetMinecraft eşliğiyle ilgili arkadaşlarla haritayı sürekli olarak güncelleyerek adım adım paylaşacağım.
*Bu konu altından yorumlara açığım.
Lütfen beni başkalarıyla karşılaştırmak yerine sadece iyi yada kötü eleştirinizi yapın.
Harita hakkında:
Harita tamamiyle modern bir yapıya sahip olup, her türlü sosyal imkana cevap verecek türden, oldukça büyük bir harita olacaktır. Tahminen +50 benzersiz yapı ve bunların onlarcasından oluşacak, boyut olarak oldukça fazla olacaktır.
Dünyada henüz %100 video eşliğinde yapılmış bu tarzda bir proje yoktur. Eğer herhangi bir aksilik yaşamazsam bir ilk ve Türk olarak , MinecraftTürk'ün de desteğiyle duyulabileceğiz.
Ayrıca dediğim gibi %100 videoyle birlikte olacağı için zaman kaybetmemek amacıyla şehir
düzenlemesini en sona saklayacağım. Yapıların tamamı flatmap'te olacak, daha sonra ufak bir worldpainter çalışmasıyla yaptığım dünyaya mcedit, worldedit yardımıyla bu yapıları tamamen uyumlu şekilde yerleştireceğim.
Haritanın indirme linkine PlanetMinecraft linkinden ulaşabileceksiniz:
Haritada bulunan yapılar, yapım aşamaları:
Haritada ki yapılardan birkaç görsel:
Haritanın yapımında kullanılanlar: ( Sorulanlar )
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Takipte kalın:
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: