(1.3.1.)[ADV]Yaratılmış: Yaratıcınla Tanış

Demonist

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
merhaba ben de bir adventurere map yapıyorum. fakat bilmedigim bazı seyler var.
1- Ben mapı creative modda yaptım. Fakat survivala cevirmem gerekiyor. Ne yapmalıyım?
2- Mapı bitirdiğimde forumda paylaşmak istiyorum. Nasıl yapacağım??
Lutfen sorularımın cevaplarını bu mesaja cevap olarak yazin ya da bana mesaj atın
Edit: Map super olmus fakat ismi pek hos degil: yaratılmıs! Bunu bilelim: Yaratmak Allah'a mahsustur
Gamemode Switcher programını kullan ya da oyun içinden bir moda alın ve kapatın.
Önce o harita klasörünü rar dosyasına çevirin ve mediafire gibi bir siteden upload edin.
Harita adı ile eleştirilerden sıkıldım zaten cahil bir halkımız var.O zaman bu sözcüğü sözlükten çıkaralım.Allah'ta demeyelim ne de olsa o isim sadece ona mahsus.Yani Kuran'da yaratılmış demek günahtır demiyor.Böyle bir saçmalıkta yok.

serkan deniz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
harita güzel ama trailerde yazan yaratılmış yazıyo ve üstünde illuminati örgütünün işaretlerinden biri olan bayrak var,noluyoruz.
bu arada map güzel:D

Nefdulin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yorumlardan sonra beklediğim kadar iyi çıkmadı ama buradaki çoğu mapa göre çok çok kaliteli

karyunas

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben, oyuna başlayınca ölüyorum ve bir ağacın tepesinde spawn oluyorum, ben mi hata yapıyorum yoksa başka bir şey var mı? :D

Demonist

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben, oyuna başlayınca ölüyorum ve bir ağacın tepesinde spawn oluyorum, ben mi hata yapıyorum yoksa başka bir şey var mı? :D
1.2.5. sürümünde isen toprağın altında doğarsın ve canın gitmeye başlar.Onun dışında ölüyorsan hata sende ölmemeye çalışmalısın ya da olduğun yerde bekler ve ilk doğduğun yerdeki yatakta yatarsın.

2Cİ Sİ GELSİN emeğe saygı!!!
Zaten çıktı.
https://forum.gamer.com.tr/threads/1-3-1-adv-yaratılmış-2-yaratana-fedakarlık.9491/

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ya mapda korkulucak bişiy yok dimi adamı korkutucak bir şey falan
(gerçi minecraftdan söz ediyoruz minecraft da korkunç bir şey olmazda bazıları etrafa müzik kutusu koyuyor içinede korkutucak bir müzik koyuyor
ve gizliyo sonrada adam onu duyunca tırsıyor.)