Merhaba!!

berkiko2000

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben yeni bir üyeyim ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bu forumun ne gibi özellikleri var daha bilmiyorum . Biri yardımcı olabilir mi ? Forumu tanımak istiyorum. Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır .[DOUBLEPOST=1380465523,1380465483][/DOUBLEPOST]29 Temmuz 2012 üye olmuştum ama hiç girmemiştim :D

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Girmek İçin Çok Geç Kalmışsın Arkadaşım Ben Aralıkta Üye Olmuşum 150 Mesajım Var, Mesala Sen Geçen Sene Ocakta Girmiş Olsaydın Çok Daha İyi Bir Rütbede Olabilirdin Bence. Neyse Gelelim Sadede Forumda Minecraft (Hem Teknik Hem Oyun İçi) Bilgim Harikadır Diyorsan Minecraft Destek Başlığına Açılan Konulara Mesaj Yazıp İnsanlara Yordımcı Olacaksın, Ben Mod Ustasıyım Diyorsan Modlar ve Eklentiler Başlığımda Takılacaksın, Herşeyim Bi Harikadır (:D) Diyorsan Minecraft Genel Kısmında Takılacaksın.
Mesajda Eksik Varsa Lütfen Tamamlayın Arkadaşlar...

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Girmek İçin Çok Geç Kalmışsın Arkadaşım Ben Aralıkta Üye Olmuşum 150 Mesajım Var, Mesala Sen Geçen Sene Ocakta Girmiş Olsaydın Çok Daha İyi Bir Rütbede Olabilirdin Bence. Neyse Gelelim Sadede Forumda Minecraft (Hem Teknik Hem Oyun İçi) Bilgim Harikadır Diyorsan Minecraft Destek Başlığına Açılan Konulara Mesaj Yazıp İnsanlara Yordımcı Olacaksın, Ben Mod Ustasıyım Diyorsan Modlar ve Eklentiler Başlığımda Takılacaksın, Herşeyim Bi Harikadır (:D) Diyorsan Minecraft Genel Kısmında Takılacaksın.
Mesajda Eksik Varsa Lütfen Tamamlayın Arkadaşlar...

Ben 2012 Eylülde Girmişim 1000 mesajım var.Bi 20-30 kişi benden 1-2 ay Önce Üye Olmuş 2000 Mesajları Var.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben 2012 Eylülde Girmişim 1000 mesajım var.Bi 20-30 kişi benden 1-2 ay Önce Üye Olmuş 2000 Mesajları Var.
Ya düşük çenelikle alakası yok böyle saçma sapan konulara etiketliyosun yanıt yazmak zorunda bırakıyosun sonra niye çok mesajları var diyosun :D