Bu Hangi Plugin Kaldırmak İstiyorum.

Pronopanik

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Resimdede Dediğim Gibi Plugin Paketi İndirdim Fakata Bu Yazı Yazarken Hangi Dünyada Olduğu Yazıyor o Hangi Plugin

#Furki.TR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama essentials sız olmaz yapman gereken essentials config kısmından groups fotmat kısmındaki [WorldName] kısmını silersen düzelir.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ben de bilerek söylemedim. @#Furki.TR. Bunu buradaki herkes biliyor. Araştırsın biraz kaç tane rehber konu var hatta birini ben yazdım ve orada anlattığımı biliyorum. Araştırsın biraz bence de.

#Furki.TR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Araştırmamış olabilir ama ben yinede yardımcı oluyorum bunda kötü bir şey yok araştırması için zorlayacak değiliz ya araştırmaz ise kendi kaybeder biz kaybetmeyiz.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Araştırmamış olabilir ama ben yinede yardımcı oluyorum bunda kötü bir şey yok araştırması için zorlayacak değiliz ya araştırmaz ise kendi kaybeder biz kaybetmeyiz.

Adam Düzeltmeyi Sormamış.Hangi Plugin Demiş.Bizde Plugini Söyledik.Biraz Araştırırsa Bulur Herşeyi.Ben 1 yıl Öncesine Kadar Minecraft İndirmeyi Bilmiyordum.Herşeyi Araştırarak Öğrendim.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ama bu ulaşması zor bir şey değil. Çünkü birileri bunları ulaşılmasını kolaylaştırmak için zaman harcıyor ve konu yazıyor. Benim için de bir problem yok ama bir gün tak-çalıştır-Bukkit-server dosyalarını gördüğünde insanların araştırmadan ne kadar uzaklaştığını göreceksin. Ve bu insanlara her seferinde basit yönteme iten bir sebep olacak.

#Furki.TR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben her şeyi kuzenimden öğrendim ona bakarsanız ama hep basite kaçmıyorum kolay kolay araştırma yapmadım deneyerek yada kuzenimden yardım alarak öğrendim.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu da bir öğrenme taktiğidir. Deneme-yanılma öğrenmeyi kolaylaştıran bir yöntemdir. Ama bunların hiç birini yapmasaydın sen de araştırmamışsın diyebilirdim ama asıl araştırma da yapmamışsın. Anlattığına göre asıl araştırmayı yapan Kuzenin.

Pronopanik

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düzeltmeyi Öğretiğiniz Teşşekürler.[DOUBLEPOST=1381505095,1381504912][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Bir Şey Daha Soracam Şu Configi Ayarlamak İçin Bildiğim notepad Var Birde Java Açıcı Şu JAva Açıcı yı Bilen Varsa Söylesin Ben Araştırdım Boş Programlar İndirdim Olmadı Bilen Varsa Lütfen Söylesin.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Düzeltmeyi Öğretiğiniz Teşşekürler.[DOUBLEPOST=1381505095,1381504912][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Bir Şey Daha Soracam Şu Configi Ayarlamak İçin Bildiğim notepad Var Birde Java Açıcı Şu JAva Açıcı yı Bilen Varsa Söylesin Ben Araştırdım Boş Programlar İndirdim Olmadı Bilen Varsa Lütfen Söylesin.

Eclipse

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Eclipse İndirip Essentials'i Açıcaksın.Java Dili Bilmen Gerekir Düzenlemek İçin.