Diamond çoğaltabilen mod isteği

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben minecraft oynadığımda 25. günümde anca diamond bulabiliyorum bütün zamanımı madende geçirsemde.Acaba bana diamond çıkma oranını arttıran bir mod söylermisiniz?

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

bu siteye bak bu yere olmassa başka bakıyorum[DOUBLEPOST=1379429420,1379428818][/DOUBLEPOST]aramaya devam ediyorum ama bulamadım :D

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
bitane var onu kullanıyorum ben bak şimdi şöyle bi dia alıyorsun onu yere atık oyunu kaydedip çıkıyorsun sonra tekrar oyuna girip o diaları alıp Alt+F4 ile oyundan çıkıyorsun sonra yine oyuna giriyorsun ve yerdede o attığın dia sayısı kadar dia oluyor ve senin elindekilerde duruyor ama bu işlemi hızlı yapmalısın bu şekildede oluyor[DOUBLEPOST=1379429876,1379429830][/DOUBLEPOST]hmm tamam ozaman bişi diyemem ben bu az önce yazdığım hile giib bugu kullanıyorum vede çok işe yarıyor :D

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tekkit Classic de eşya çoğaltma makinasi var :D

Transformer TF101G cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

FaalJunDovah

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tinker construct yükle onda bir çeşit ocak var(multiblock yapıt) ona diamond 'ı ore halinde koy. 2 ye katlar. eğer ic2 modunda varsa ic2 de madenleri ore dan dusta dönüştür dustlarıda tinker construct'ta pişir 4 e katlar(büyük ihtimalle). youtube da birçok türk kanalı açıklama yapmış oralara bakarak bu 2 modu öğrenebilirsin

xXxDARKHASxXx

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tinker construct yükle onda bir çeşit ocak var(multiblock yapıt) ona diamond 'ı ore halinde koy. 2 ye katlar. eğer ic2 modunda varsa ic2 de madenleri ore dan dusta dönüştür dustlarıda tinker construct'ta pişir 4 e katlar(büyük ihtimalle). youtube da birçok türk kanalı açıklama yapmış oralara bakarak bu 2 modu öğrenebilirsin

arkadaş senin kafa iyimi tinker concruto hiçbir şekilde dia ore koyamassın unut bunu benden ona tavsiye enchanting plusu yükleyip fortune 3 bassın 1 elmas oredan 1 ile 5 arasaı bir dia elde edebilir