Sizce hangisi ?

powertr34

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar .

2-3 gün içinde
NİNTENDO 3DS veya PSP almayı düşünüyorum fakat hangisini alsam bilemedim.Siz hangisini tavsiye edersiniz ? yorum olarak yazarsanız sevinirim :)

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle Nintendo 3ds al,Zaten bende 3ds den beraber oynayabileceğimiz bi arkadaş arıyodum,Türkiyede 3ds sahibi çok az olduğu için oynayacak hiç kimsem yok.

Ozan Hiphoplife

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende psp var,minecraft oynanıyor ama berbat ! Ayrıca PSPVita çıktığı için klasik psplere oyun çıkarmazlar diye düşünüyorum.Ama vita alırsan durum değişir.

powertr34

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende psp var,minecraft oynanıyor ama berbat ! Ayrıca PSPVita çıktığı için klasik psplere oyun çıkarmazlar diye düşünüyorum.Ama vita alırsan durum değişir.

Ps vita masraflı iş. 650 tl ye onu alıyorsun 4gb sony ps vita hafıza kartı geliyor yanında e 4 gb ne işimize yarayacakki ? 16 gb si 150 tl alsana 800 tl oyunları 100 120 felan devamlı oyun aldıgım birisi oldugum için biraz pahalı geldi ps vita alacagıma Ps3 alırım daha iyi.

Ozan Hiphoplife

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pes,fifa,fm gibi oyunlarda sadece oyuncular ve ligler değişiyor,oynanış aynı.Pek yenilik yapmıyorlar pspye,ps3 akıllıca olur.Ben oyunları netten indiriyodum korsanım ben :(

powertr34

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Pes,fifa,fm gibi oyunlarda sadece oyuncular ve ligler değişiyor,oynanış aynı.Pek yenilik yapmıyorlar pspye,ps3 akıllıca olur.Ben oyunları netten indiriyodum korsanım ben :(

bence para biriktirip indirdigin bazı oyunların orjinalini alıp bu hatanı telafi etmelisin :)

Ozan Hiphoplife

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pes,fifa,fm,gta vice city stories,call of duty,final fantasy,god of war,aklıma gelenler bunlar.God of Warı şiddetle tavsiye ediyorum