minecraft server lerine giremiyorum yardım !!!

xaryu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
minecraft videosunu izledim youtube dan multiplayır exe yi indirdim kurdum ama olmuyo

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
acik bir server ipsi bul oyunu aç çoklu oyuncundan dogrudan baglana tikla ipyi gir oyna

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sen bu oyunu oynama kardeşim...

"Bad Login" hatası; crack kullanarak premium bir sunucuya girmeye çalışınca karşınıza çıkar.Ekran kartıyla alakası yoktur.

O "multiplayer.exe" dediğin sunucu kurmak içindir.
hahah hiç gülecegim yoktu :D senin demek istedigin user not premium
sen hatalari karistirmissin :D:D:D:D

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
lütfen yardım edin[DOUBLEPOST=1381604801,1381604744][/DOUBLEPOST]olmuyo ole bad locking yazıyo[DOUBLEPOST=1381604877][/DOUBLEPOST]
bad login yazıyo ole ve girmiyo
Sanada şöyle kısaca anlatayım bu forumdan minecraft ı indir(umarım kurmayı becerebilirsin) kurulumdan sonra masaustune launcher gelicektir. Launcher ı actıgın zaman seni ilgilendiren kısım sağ taraf oradan bir nick secerek(sallaman gerekiyor nerden secicem deme) play butonuna(ya da her neyse play tuşu iste)bas karsına mojang yazısı vs cıktıktan sonra minecraftın menusu gelir oradan multiplayer a gel alttaki kutucuklardan direct connect e tıkla daha sonra doldurman gereken bir bosluk gelicek oraya bu siteden buldugun bir ip i yapıstır(gidipde koca forumda premium server secme) sonra baglan oyuna girmis olursun yani umarım ekran kartınada elleme alakası yok. Sen muhtemelen ip yi google dan bulmussun premium bir servere girmissin.[DOUBLEPOST=1381670387][/DOUBLEPOST]
az birsey arastir ondan sonra birdaha yaz :) user not premium hatasi ile bad login hatalarinin nedenlerini arastir anlayacaksin kimin hakli oldunu :DDD
Premium hesabım var her ip ye giriyor cracked launcher sa bazı ip lere girmiyor bil bakalım ne hatası veriyor.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sanada şöyle kısaca anlatayım bu forumdan minecraft ı indir(umarım kurmayı becerebilirsin) kurulumdan sonra masaustune launcher gelicektir. Launcher ı actıgın zaman seni ilgilendiren kısım sağ taraf oradan bir nick secerek(sallaman gerekiyor nerden secicem deme) play butonuna(ya da her neyse play tuşu iste)bas karsına mojang yazısı vs cıktıktan sonra minecraftın menusu gelir oradan multiplayer a gel alttaki kutucuklardan direct connect e tıkla daha sonra doldurman gereken bir bosluk gelicek oraya bu siteden buldugun bir ip i yapıstır(gidipde koca forumda premium server secme) sonra baglan oyuna girmis olursun yani umarım ekran kartınada elleme alakası yok. Sen muhtemelen ip yi google dan bulmussun premium bir servere girmissin.[DOUBLEPOST=1381670387][/DOUBLEPOST]
Premium hesabım var her ip ye giriyor cracked launcher sa bazı ip lere girmiyor bil bakalım ne hatası veriyor.
sana arastir dedim sen hikaye anlatiyon arastir gör hatani :D

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Reklam verip hangi siteden aldıgımı soyleyemem ama kaanbiran112 arkadasım "Arkadaşlar minecraft server yapıyoruz ayarlarını ayarlayıp giriyoruz ama girince Bad login yazıyor.Bunun sebebi orjinal minecraft almadığınız içindir.Eğer orjinal olmayıpta yinede girmek istiyorsanız onlinemod=false yapın yoksa girmez." Boyle demiş eger @craft_man için sorun olmazsa link atayım ki herkes gorsun kim haklı.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Reklam verip hangi siteden aldıgımı soyleyemem ama kaanbiran112 arkadasım "Arkadaşlar minecraft server yapıyoruz ayarlarını ayarlayıp giriyoruz ama girince Bad login yazıyor.Bunun sebebi orjinal minecraft almadığınız içindir.Eğer orjinal olmayıpta yinede girmek istiyorsanız onlinemod=false yapın yoksa girmez." Boyle demiş eger @craft_man için sorun olmazsa link atayım ki herkes gorsun kim haklı.
arkadas 3. kez yaziyorum bag login hatasi ve user not premium hatalari neden cikar yaz internetten arastir

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
hahah hiç gülecegim yoktu :D senin demek istedigin user not premium
sen hatalari karistirmissin :D:D:D:D
"User Not Premium"

Minecraft'a üye olup, oyunu satın almayıp, oyunu indirip, kullanıcı adını yazıp, altına şifreyi yazıp, giriş yaptığınızda elde edilen hatadır.

Sırf o Einstein beynin anlasın diye detaylı detaylı yazdım, son of a b***h.