sarı bücür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
sarı bücür haftası ilan edildi yuppi[DOUBLEPOST=1381706631,1381706433][/DOUBLEPOST]
büyülemedim adminler benle şakalaşmayı seviyo adminlerin gözündeyim galiba :)

ben senin nick ine çok benziyen birini multi hesaptan banlatmıştım . ve şimdi hatırladım sen çok büyük ihtimal o olabilirsin .

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
o ben değilim XXspideryasinXX veya spideryasin vb gibileirni tanımıyorum ve adminler galibaa her konumda benle dalga geçiyo gören adminler alınmasınlar öle diye düşünüyorum....[DOUBLEPOST=1381707765,1381707406][/DOUBLEPOST]bak bende sarı bücür oldum birazdan nickimde öle olcak :)

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
o ben değilim XXspideryasinXX veya spideryasin vb gibileirni tanımıyorum ve adminler galibaa her konumda benle dalga geçiyo gören adminler alınmasınlar öle diye düşünüyorum....[DOUBLEPOST=1381707765,1381707406][/DOUBLEPOST]bak bende sarı bücür oldum birazdan nickimde öle olcak :)

spideryasinle dalga geçme derneği kurulmuştur .

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Serverda çok güldüler bana teşekkür ederim <33 Gerçekten işe yarıyor :)
nickin ne minecraftta bende deniyim[DOUBLEPOST=1381707962,1381707909][/DOUBLEPOST]
spideryasinle dalga geçme derneği kurulmuştur .
niye onunla dalga geçelimki o benim eski kankamdı taki yasaklana kadar dediki beni boş boş bildirip yasakladınız dedi sonra aramızda küfürlü bi kavga çıktı ağır küfürlü sonra küstük

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
özel bir şey olmadığı sürece bukadar admin göremezdi zaten . seninle ya dalga geçiyolar yada herkezle dalga geçiyolar .
Beyin Koruma Sistemi Başlatıldı Lütfen Spider_Yasin'e 10 Saniye boyunca mesaj atmayınız.... geri sayım 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 artık yzabilirisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...