yoloman
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Tek komik olan sarı bücür şöyledir çok komiktir cümlesi
onlar bunu komik olarak değil bir hayat tarzı olarak görüyorlar .
Tek komik olan sarı bücür şöyledir çok komiktir cümlesi
onlar bunu komik olarak değil bir hayat tarzı olarak görüyorlar .
He hayatımızı sarı bücür olarak yaşamaya karar verdik.Hem anlamadığım bir nokta var.Bu kadar niye ilgileniyorsun onu anlayamadım ?
bukadar beğenilmesi normal değil . çok az emek var ben bundan kat kat daha çok üzerinde uğraşılanları gördüm ama kimse bukadar beğenmedi . sadece steve yi sarıya boyamış bacakların yanlarınız kırmızıya boyamış bide birkaç pixellik yüz çizmiş . bukadar basit bir skin bukadar çok ilgi görmüş bu anlamsız
Hani internette biri bişi der mesela[olum bak git] herkes onu söler onu taklit eder aynı ona dönmüş forum
Siz saçmalamaya devam ettikçe evet?Devam edecek misiniz ?
Hakaret etmem , en ufak bi hakaretimi bekleyenler var sadece sen değilHakarete doğru gidiyorsun dikkat et.
Hakaret etmem , en ufak bi hakaretimi bekleyenler var sadece sen değil
Ben karışmıyom/müdahale etmiyom düşüncemi belirtiyom düşüncem saçma olduğu,Hakarete doğru gidiyorsun dikkat et.
Not: Kimsenin zevkine ve beğendiği şeylere hiç kimsenin karışma veya müdahele hakkı yoktur.Devam ederseniz yaptırım uygulamak zorunda kalacağım.
Zaten ben şöyle haraket edin demiyorum , ben sadece sana da demiyorum tüm sarı bücürcülere diyorum ayrıca görüş bu , düşünceSaçmalamak ne demek ? Sana mı kalmış acaba benim bu skini beğenip yorumlamam ?. Kimi ilgilendiriyor acaba çıksın söylesin beğendiğim şeylerin saçma olup olmamasını. ? Senin beğenilerine göre hareket etmek zorunda mıyız arkadaşım ?
aynen ben kullanmak istiyorum kendi yaptığım skini ama premiumum yokSkin güzelde hiç benlik değil ben böyle skinleri pek kullanmıyorum kullanmak istesemde kullanamam zaten premium değilim![]()
bücür yapcak kadar küçük değilizarkadaşlar anlaşalım artık sarı bücürü sevmeyenler gitsin yeşil bücür yapsın sevenler burda kalsın bu kadar basit işte![]()