sarı bücür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Benim şaşırdığım şey yetkililer nasıl bu duruma geldi , zaten normal üyelerin yaş ortalaması belli

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
He hayatımızı sarı bücür olarak yaşamaya karar verdik.Hem anlamadığım bir nokta var.Bu kadar niye ilgileniyorsun onu anlayamadım ?

bukadar beğenilmesi normal değil . çok az emek var ben bundan kat kat daha çok üzerinde uğraşılanları gördüm ama kimse bukadar beğenmedi . sadece steve yi sarıya boyamış bacakların yanlarınız kırmızıya boyamış bide birkaç pixellik yüz çizmiş . bukadar basit bir skin bukadar çok ilgi görmüş bu anlamsız

Oxuruk

Hexakosioihexekontahexaphobie
En iyi cevaplar
0
bukadar beğenilmesi normal değil . çok az emek var ben bundan kat kat daha çok üzerinde uğraşılanları gördüm ama kimse bukadar beğenmedi . sadece steve yi sarıya boyamış bacakların yanlarınız kırmızıya boyamış bide birkaç pixellik yüz çizmiş . bukadar basit bir skin bukadar çok ilgi görmüş bu anlamsız

Sabahtan beri bunu demeni bekliyordum işte.Çünkü buralara bu kadar çok takılmanın nedeni ya post kasmak olurdu yada kıskançlık.O yüzden uzatma şimdi dostum lütfen.

Oxuruk

En iyi cevaplar
0
Hakarete doğru gidiyorsun dikkat et.

Not: Kimsenin zevkine ve beğendiği şeylere hiç kimsenin karışma veya müdahele hakkı yoktur.Devam ederseniz yaptırım uygulamak zorunda kalacağım.

Oxuruk

En iyi cevaplar
0
Hakaret etmem , en ufak bi hakaretimi bekleyenler var sadece sen değil

Saçmalamak ne demek ? Sana mı kalmış acaba benim bu skini beğenip yorumlamam ?. Kimi ilgilendiriyor acaba çıksın söylesin beğendiğim şeylerin saçma olup olmamasını. ? Senin beğenilerine göre hareket etmek zorunda mıyız arkadaşım ?

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Hakarete doğru gidiyorsun dikkat et.

Not: Kimsenin zevkine ve beğendiği şeylere hiç kimsenin karışma veya müdahele hakkı yoktur.Devam ederseniz yaptırım uygulamak zorunda kalacağım.
Ben karışmıyom/müdahale etmiyom düşüncemi belirtiyom düşüncem saçma olduğu,

Saçmalamak ne demek ? Sana mı kalmış acaba benim bu skini beğenip yorumlamam ?. Kimi ilgilendiriyor acaba çıksın söylesin beğendiğim şeylerin saçma olup olmamasını. ? Senin beğenilerine göre hareket etmek zorunda mıyız arkadaşım ?
Zaten ben şöyle haraket edin demiyorum , ben sadece sana da demiyorum tüm sarı bücürcülere diyorum ayrıca görüş bu , düşünce
düşüncelerimizi sölemezsek forumun ne anlamı kaldı

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar anlaşalım artık sarı bücürü sevmeyenler gitsin yeşil bücür yapsın sevenler burda kalsın bu kadar basit işte :)[DOUBLEPOST=1381762642,1381762386][/DOUBLEPOST]
Skin güzelde hiç benlik değil ben böyle skinleri pek kullanmıyorum kullanmak istesemde kullanamam zaten premium değilim :S
aynen ben kullanmak istiyorum kendi yaptığım skini ama premiumum yok :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...