LegendofAnatolia
Kaptan Penguen
- En iyi cevaplar
- 0
Sen hakareti kendi kendine ediyosun kendi kendini kirletiyosun ama farkında değilsin saçmaladığın şeylere bi bakarmısın
Sen hakareti kendi kendine ediyosun kendi kendini kirletiyosun ama farkında değilsin saçmaladığın şeylere bi bakarmısın
O yüzden değil. Dini ve siyası mesajlarınız tartışma yarattığından dolayı uyarı puanı almanız kaçınılmaz.craft man sarı bücüre karşı çıktığımız için bize ban veya uyarı puanı verirse forum zaten cıvıtmış demektir
ama sarı bücür minecrafttürk ekibinin en sevdiği skin. Ve kavga istemezler hiçbir konuda. O yüzden ban yada uyarı puanı atmakta özgürler üstelik Din, Ve siyası tartışma çıkarıyonuzcraft man sarı bücüre karşı çıktığımız için bize ban veya uyarı puanı verirse forum zaten cıvıtmış demektir
Dini veya siyasi bir şey sölemedikO yüzden değil. Dini ve siyası mesajlarınız tartışma yarattığından dolayı uyarı puanı almanız kaçınılmaz.
kazanmıyomusunuz? ben sizi para kazanıyo sanıyodum size acıyorum adminlerimYetkililere hakaret boyutuna geçerseniz uyarı alırsınız. Ancak gerçekten bukadar kızdınız mı eğlenmemize ? Yaşamayalım biz lan ozaman robot gibi konu kontrol edelim. Sanki para kazanıyoruz ...
Kızdığın lan demenden belli.Yetkililere hakaret boyutuna geçerseniz uyarı alırsınız. Ancak gerçekten bukadar kızdınız mı eğlenmemize ? Yaşamayalım biz lan ozaman robot gibi konu kontrol edelim. Sanki para kazanıyoruz ...
Dini veya siyasi bir şey sölemedik
"Lan" argo veya hakaret terimi değildir. İsterseniz açın tdk fan araştırın, "hey" gibi bir seslenme kelimesidir. Önce eğitim şart tabi.Yetkililer bize hakaret ederse veya lan derse ?
Kızdığın lan demenden belli.
Sarı bücür dini ve ülkesi olmadığı için geçerli olmazo konuda o haklı biz değil . ben sarı bücür dini ve sarı bücür ülkesi demiştim .
Yetkililer bize hakaret ederse veya lan derse ?
Kızdığın lan demenden belli.
Bende yetkililere lan diyim o zaman? Tabi ban yemiceksem..."Lan" argo veya hakaret terimi değildir. İsterseniz açın tdk fan araştırın, "hey" gibi bir seslenme kelimesidir. Önce eğitim şart tabi.
Ben kişisel olarak lan kelimesini umursamam. Yetkililerin kendi insiyatifini kullanması serbesttir, yani sizde bir kuralı yıkma potansiyeli görürlerse cezalandırabilirler.Bende yetkililere lan diyim o zaman? Tabi ban yemiceksem...