Zangow
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Tarım yaparsın.Ben bu adada hayatta kalırım ya la :sırıtmak: ağacı kesmeden sapling düşür büyüsün sonra tekrar ve tekrar... 1 stack olunca hayatta kalmak kolaylaşır ama yemek olmaz :sırıtmak:
Tarım yaparsın.Ben bu adada hayatta kalırım ya la :sırıtmak: ağacı kesmeden sapling düşür büyüsün sonra tekrar ve tekrar... 1 stack olunca hayatta kalmak kolaylaşır ama yemek olmaz :sırıtmak:
ben skyblock ta hayatta kalıyosam burdada kalınır[DOUBLEPOST=1382707537,1382707489][/DOUBLEPOST]Ohaben burda hayatta kalamam
![]()
peki sen skyblock ta hayatını nasıl sürdüryosun ?Ada çok küçükmüş![]()
ben skyblock ta hayatta kalıyosam burdada kalınır[DOUBLEPOST=1382707537,1382707489][/DOUBLEPOST]
peki sen skyblock ta hayatını nasıl sürdüryosun ?
burda öyle bir şey yok başka bi yerde doğmazsın yani skyblock gibi geliştirirsin kim bilir? belki bi biyoma ulaşırsın köy bulursun...Kardeş ben skyblock da yaparım yaparım yemek bulamam ******* ederim yeniden adayla uğraşırım burda ölürsem belki başka yere giderim![]()
Odunları kes yaprakları kırma kendi kendine fidan düşecektir.Bide ağacı kesince fidan düşmüyomuş...
Ne zaman skyblock açsam ilk ağacımdan fidan düşmüyo
bana öretmiş oldun sağolOdunları kes yaprakları kırma kendi kendine fidan düşecektir.