videom için dövüş müziği arıyorum

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar başlıktaki gibi dövüş müziği arıyom mutant creatures moduyla dövüş çekcemde nolur

kampanya : koyduğu müziği beğendiğim kişiye onun avatarı için haraketli skin koycam (elini şuraya buraya atmış) ama skinin ismini söylemeliler...

Son düzenleme:

Covpomen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hangi programı kullanıyosun?

Müzik de Never Back downa bi bak o güzel ama tam dövüş müziği değil

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hangi programı kullanıyosun?

Müzik de Never Back downa bi bak o güzel ama tam dövüş müziği değil
işime yaramaz bana sert rock müziği gerek ve çok gerizakalı ve aptal özellikli bir program kullanıyorum movie maker le güzelleştiriyorum ve adını söleyince televizyonda google reklamı var diyelim çoçuk babasına gülerek "hayır baba! o sitede kötü amaçlı yazılım var!" babası "biliyorum oğlum google söyledi zaten :)"
böyle benzer gıcık şeyler geliyo @Covpomen

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
işime yaramaz bana sert rock müziği gerek ve çok gerizakalı ve aptal özellikli bir program kullanıyorum movie maker le güzelleştiriyorum ve adını söleyince televizyonda google reklamı var diyelim çoçuk babasına gülerek "hayır baba! o sitede kötü amaçlı yazılım var!" babası "biliyorum oğlum google söyledi zaten :)"
Ultranumb yaz youtube çıkar bi müzik.

Covpomen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

:D :D :D

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Beğendiğin film-dizi müziklerini [ (dizi/film ismi) soundtrack ] şeklinde arayabilirsin ama ben sana Team Fortress 2 oyununun "The Art of War" soundtrack'ini öneririm. Ritmi değişik ama.

MarussiA

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben vücut egzersizinde Cage The Beast açarım hep öyle çalışırım öneririm güzel şarkıdır..

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0

Two steps From Hell yaz büssürü şarkısı çıkar

not: youtube mp3 e gir oraya video linkini koy mp3 olarak indirir