Arkadaşlar Acil Cevaba İhtiyacım Var...

profesordoktor

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Başlıktada Bahsettim Yardıma İhtiyacım Var.
Sorunum:

Ben Singlede Survival Oynuyorum Ve Mod Olarak Sadece Rei MiniMap Var "c" ile yer işaretliyorum.
Peki Sorun Bunun Neresinde?
Asıl Sorun Benim İşaretlediğim Yere Hızlıca Işınlanma Yada Gitmemi Sağlıycak Bi Çare Arıyorum Bunu Mod Yada Modsuz Nasıl Yapabilirim...

Bu Arada 1.6.2 De Oynuyorum 1.6.4 de olabilir

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
kordinatları biliyorsan ve hilede açıksa /tp [nick] (x) (y) (z) ile rahatlıkla ışınlanabilirsin.
2. seçenek olarak
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
modu var.
(bu mod bir teleporter ekliyor ve frekansı var şöyleki mesela evine bundan koydun frekansı 1 diye işaretledin gezdin dolaştın bi baktın evin ta 2500 m uzaklıkta yanında teleporter varsa koy yere frekansını 1 e işaretle hoopğh evindesin

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
kordinatları biliyorsan ve hilede açıksa /tp [nick] (x) (y) (z) ile rahatlıkla ışınlanabilirsin.
2. seçenek olarak
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
modu var.
(bu mod bir teleporter ekliyor ve frekansı var şöyleki mesela evine bundan koydun frekansı 1 diye işaretledin gezdin dolaştın bi baktın evin ta 2500 m uzaklıkta yanında teleporter varsa koy yere frekansını 1 e işaretle hoopğh evindesin
Katılıyorum. Tabii netherde dolaşırken evi bulma adı altında mis gibi ışınlayıcıyı fasulyeden bir yere koymak da olmaz, onu geri almanın masrafı da var.