Çoğu plugin .yml dosyalarını kullandığı için Türkçeleştirme, config.yml veya messages.yml vb. dosyalarından yapılabilir. Bunu kulanmayan pluginler içinse herhangi bir sıkıştırma programıyla .jar dosyası açılıp içindeki .class uzantılı dosyalardan çevirilmek istenen metinler çevirilebilir. (Herhangi bir metin editörüyle açılabilir fakat anlamsız karakterler gözükecektir, bir çeşit ClassEditor programı kullanılırsa daha kolay çevirilebilir.)
Eclipse işini görebilir.plugin editlemek için bir program arıyorum soyleyebilir misiniz
Eclipseyi indirdim ama nasıl kullanacağımı bulamadım nasıl kullanılıyor?Eclipse işini görebilir.
Sana "sina5an"ın videolarını izlemeyi öneririm.Kendisi Java bölümünde gerçekten başarılı.Eclipseyi indirdim ama nasıl kullanacağımı bulamadım nasıl kullanılıyor?
Tamda o seriyi izliyodum bende 2. bölümdeyimSana "sina5an"ın videolarını izlemeyi öneririm.Kendisi Java bölümünde gerçekten başarılı.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Türkçe olarak ilk bölümü izleyebilirsin.
.yml li dosyalar nasıl açılıyor ?![]()