Crise neden banlandi diyenlere

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Crisenin banlanma sebebi:Forumdan bikmasi ve [Reklam o yüzden link vermiyorum]habibilerin sitesine gitmesi.Daha sonra ban istiyen crise craft-mana mesaj atmadi.Ben onun yerine attim.Bana teşekkürde etti.Crise bu yüzden banlandi.Yarişmadan çekilme nedeni.Craftmanin ağir bir mesaj atip kalbini kirması.Bu yüzden ayrildi.

Crise697

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet beni banlamanız umrumda değildi... ama dberkay ve Liqud'un banlanması bneim için sorun yaratıyor.... Her neyse şu anda konularımı başka bir yere aktarıp bu forumun sayfasını kapatıcağım. Bu arada Kaan orada sen de mimarsın unutma...!

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
O değil de ben de konu açtim berkay bu konuya yanit yazdi bani berkay yedi ben hala onu düşünüyorum :D[DOUBLEPOST=1382855687,1382837803][/DOUBLEPOST]Enesarda tuttum seni benim cenazenin selasını da sana verdircem imam da ol :(

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Criseyle fena kavgaliydik.Taaki ayni olaylar başimiza gelene kadar..

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Dünyanın sonu değil gençler bu kadar takmayın ayrılamıyorsanız başka bir hesap açın :(

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0

Crise697

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Düzeltme:Banlanmayi istemeyen arkadaşin arkasindan konuşulmaz:Ve crise minecrafttürkiyeye ağir laflar ederek habiblerin sitesinde mimar olarak reklam veriyor.
Criseyle fena kavgaliydik.Taaki ayni olaylar başimiza gelene kadar..
Sen ne aynı olayından bahsediyorsun?! Ve ben kimseye ağır laflar etmedim, gerçekten de çozukluğunu arkamdan yalan söyleyerek konuşman çok güzel.... Reklam verdiğim falan da yok.