MarussiA
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
resimleri ben çekmiyorum .s.s
resimleri ben çekmiyorum .s.s
-,- Yemin et? Vallaha bilmiyordum...resimleri ben çekmiyorum .s.s
komikmisin..?-,- Yemin et? Vallaha bilmiyordum...
Evet,evet öyle.Ama şimdi değilkomikmisin..?
komikmisin..?
ne zamandır giremedim ya lanet olasıca içimdeki ders sevgisi .s.sbitirdik burayı üstüne hungergames map yapıyouz .s.s
Ben olabilirim skype:yavuzrexBu arada benle build yapacak birini arıyorum .s.s.s
Bizim bildiğimiz kral lar halkı için kendilerini bile feda ederler kraliyet soyundan geldiysen kralın oglusundur diyecem ama krallarin ogullarida babasının yanında olur . Demekki sen oğlu değil kızisin kızlar savaşa girmezKraliyet soyundan olduğum için savaşlara katılmadım pro bey.
''kraliyet soyundan'' yazdım daha araşatırma yapmadan saçma sapan yorum yazmışsin. Kral savaşa katılır kralın oğlu varistir savaşa gitmez bilesin, burdada çok bilmişliğini gösteriyorsun.Bizim bildiğimiz kral lar halkı için kendilerini bile feda ederler kraliyet soyundan geldiysen kralın oglusundur diyecem ama krallarin ogullarida babasının yanında olur . Demekki sen oğlu değil kızisin kızlar savaşa girmez
ST18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklisin''kraliyet soyundan'' yazdım daha araşatırma yapmadan saçma sapan yorum yazmışsin. Kral savaşa katılır kralın oğlu varistir savaşa gitmez bilesin, burdada çok bilmişliğini gösteriyorsun.![]()