büyütücü 2. çıktı nethere gidiyorsunuz!

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar mapımızı bu sefer barışçıl oynamaya devam ediyosunuz fakat en son yerde withlerli yerde kolay a giriyosunuz kısaca kaldığımız yerden devam ediyoruz bu seferkinde daha çok minigame ve zorlayıcı minigame ler var ve oyuna yeni başlayan yaada başlamayan arkadaşlar için savaş yerine gidip nethere gidiyosunuz neyse anlatmiyim işte bi dünyadan bi netherden çektim
dünyadan savio adlı tanıdığınızı kurtardığımız köy:

nether'daki minigames e giden yol aman dikkat lavların içinde yürüyeceksiniz dikkatli olun lava düşmeyin :)

Kurallar:
ben demedikçe blok kırmak yasak
görevlerin dışına çıkmayın ki eğlenceli olsun
eğitimi tamamlamadan Nether'e gitmeyin
wither kafalı olan bir yerde bir basınç plakası çıkacak oraya basın mesaj vercek dediğinin aynısını yapın
önemli not: wither sizi öldürünce helikopterde doğmazsınız çünkü o 3.bölümde uyancaksınız söylemeyi unuttuk oyunda
oo o kadar tanıttık haritayı yaptık link vermeden olurmu sultanım ? :D buyurun link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

yenilikler:
artık konuşmalarda ben diye hitaap edilmiyorsunuz mehmet diye hitap ediliyorsunuz
bölümler uzadı
askeri üsse katılıyorsunuz

hata falan yada başka bir şey olursa söyleyin düzeltmeye çalışırım :)

Son düzenleme:

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mapların baya Güzel. Beraber Calsıalım mi Süper Builderimdir?

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Mapların baya Güzel. Beraber Calsıalım mi Süper Builderimdir?
olur güzel bi fikir kabul ediyorum ama ben premiumsuz sw açamıyorum not defteriyle aç yazısı çıkmıyo maalesef :( birisinden almıştım şifresini değiştirdi sen sw i açsan? ve ben multi den haritayı saves dosyasında bulmıyorum hiçbir zaman :( skype veririm ama konuşmadan ama sesli konuşmak yok ona göre ve kendi foton varmı :D

Son düzenleme:

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
olur güzel bi fikir kabul ediyorum ama ben premiumsuz sw açamıyorum not defteriyle aç yazısı çıkmıyo maalesef :( birisinden almıştım şifresini değiştirdi sen sw i açsan? ve ben multi den haritayı saves dosyasında bulmıyorum hiçbir zaman :( skype veririm ama konuşmadan ama sesli konuşmak yok ona göre ve kendi foton varmı :D
Zaten Skype Yok.Preyim ancak Sw de Acarım Modlardada iyiyim maplardada.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Zaten Skype Yok.Preyim ancak Sw de Acarım Modlardada iyiyim maplardada.
oke o zaman konuşma başlattan konuşuruz mod konussunda ufacık bi sorunum var önce büyütücü 3 çıksın hele o forge yi düzeltiriz senle sana sorarım ne yapçam diye çünkü büyütücü 5.bölümde too many items ve too much tnt moduna ihtiyacım var bi hats modunu yükledim forge anında çöktü tüm modları sildim mutant creatures ve too many dışında çalışmıyo forge neyse sen sw aç forge siz 1.6.2 yada 1.6.4 açman gerekçek ssen premium olduğun için hepsine giriyosun ikisinden birini aç ip konuşmadan gönder