Yardım Edermisinz???

۩Pro۩Emre۩

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben Minecraft 1.6.2 Server Kuracaktım Yanlız No-İp ile ben diyorumki acaba ben serveri açmazken o açık dururmu yardım edermisin veya bana bi server lazım parasız kurulan serverlerden :ecehver: Yardım Ederseniz Çok Minettar Olurum ??? :çerçeve:

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
7/24 açık serevrler için vds/vps almalısınız. Kendi bilgisayrınızda kurduğunuz sunucu bilgisayarı veya sunucunun panelini kapattığınız anda kapanır. Bedava vds/vps bulamazsınız. Ama "ben bilgisayarımı açık tutarım" diyorsanız bukkit sunuculara bakmanızı öneririm.

AyavefeTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bende vps var ? ama puttyden giriş yapıyorum açıyorum screen sh baslat.sh putty yi kapatınca server kapanıyor sebebi ndir?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sunucnun paneli o oluyor. Onu kapatmamalısınız. Kapatırsanız kapanması normal.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
7/24 açık serevrler için vds/vps almalısınız. Kendi bilgisayrınızda kurduğunuz sunucu bilgisayarı veya sunucunun panelini kapattığınız anda kapanır. Bedava vds/vps bulamazsınız. Ama "ben bilgisayarımı açık tutarım" diyorsanız bukkit sunuculara bakmanızı öneririm.
evet bilgisayar açık tutarak elektirik tutarı ve bilgisayarın mahvolmasını düşünürsek vps almak doğru karardır :D

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ben Minecraft 1.6.2 Server Kuracaktım Yanlız No-İp ile ben diyorumki acaba ben serveri açmazken o açık dururmu yardım edermisin veya bana bi server lazım parasız kurulan serverlerden :ecehver: Yardım Ederseniz Çok Minettar Olurum ??? :çerçeve:
parasız 7/24 server kurulsaydı hosting şirketlerinin vay haline