Minecraft 1.7 HATASI ACAYIP bir şey!

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben tutkusina bu konuda bi map oynuyordum ismi live to jump 2 ve bununla karşılaştım:

BU HARITA SIMSIYAH OLDU 2.RESIM

BU DA FATAL ERROR OLAMAZ!

Yardımlarınızı bekliyorum malesef :( minecraft 1.7.2 de oluyor mod yüklemedim yüklenmiyorda!
lütfen mod demeyin ben bunu bu mapi oynarken buldum bugu :( lütfen yardım edin :)
mapın linkini vereyim sizdede aynı hata olursa bana yardım edin diye:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada biraz korktuğum için suyu ve bblokları çekemedim lütfen bir şey demeyin!

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben tutkusina bu konuda bi map oynuyordum ismi live to jump 2 ve bununla karşılaştım:

BU HARITA SIMSIYAH OLDU 2.RESIM

BU DA FATAL ERROR OLAMAZ!

Yardımlarınızı bekliyorum malesef :( minecraft 1.7.2 de oluyor mod yüklemedim yüklenmiyorda!
lütfen mod demeyin ben bunu bu mapi oynarken buldum bugu :( lütfen yardım edin :)

1. Olarak Oha Demek İstiyorum. 1.7.2 İle World Sistemi Tamamen Değişti. O Yüzden 1.6.4 Ün Dahi World Dosyalarını Desteklemiyor. Bunun Gibi Chunk Sorunları Veriyor. Yapman Gereken 1.7.2 İMap Sürümü Bulman

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet yha böle sorunlar oluyor insanı gıcık ediyor hatta ben bunu youtube kanalıma koyucağım videonun sonlarına doğru izlersin şu an renderleniyor kardeş
bide skype varsa eklermisin:
tutkusina

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu arada isterseniz size daha garip chunk hataları verebilirim:
mesela şu an benim elimde bi chunk hatası var her servera girince ghast sesleri çıkıyor ve bütün bloklar bembeyaz oluyor (shader değil zaten olanlar shaderdan olmuştu ben 1 saniyede 5 shader falan değiştiriyordum öle saçma bir şey oldu)
ondan sonra bilgisayar mavi ekran=was f*cked

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler bu arada imzamda küfür yazıyordu ben illuminati yaptım photoshop la :D
hem gimp de işe yarar ona bir şey demeyin >:(

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
effect var galiba baloncuklar çıkıyor. körlük effecti olmasın bu o.O ?

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayır kardeş bu speed 4 ve 2.si o körlük olsaydı sadece etrafımı göremezdim baksana cirlop gibi minecraft sabahı :D

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BENIM MINECRAFT HESABIM PREMIUMDUR HARITA KOKTEN 1.7.2 DIR VE HARITAYI BOZAN MCEDIT OLABILIR DEMEDINIZMI HIÇ!

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim bana garezinizmi vardır yahu :D
tmm sen oynamış olabilirsin
ama speed 4 de shaderla ve video çekerken oynadığını sanmıyorum :S
:domuz::domuz::domuz::domuz::domuz::domuz::domuz::domuz::domuz::domuz::domuz: