♕TheProfessional♕
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Malesef Minecraft Türk forumunun %85'i Server Properties'i bilmiyor.ben ustamiyim![]()
Malesef Minecraft Türk forumunun %85'i Server Properties'i bilmiyor.ben ustamiyim![]()
çünkü sorun:bilgisayarlarının *** *.* p******* olan windows olması o p**ziv*** windows minecraftı sevmiyor sırf kendini seviyor hırçın windows ! ben bu günden sonra windowsa pretesto ediyorum...Malesef Minecraft Türk forumunun %85'i Server Properties'i bilmiyor.
Bilmiyorsun şarkının adı One More Fight değil mi ?yahu şarkının isminide yanlış yazmışın ve serveri olanlar propertiesi bilir örnek ben![]()
youtubeye one more fright yaz bakimBilmiyorsun şarkının adı One More Fight değil mi ?
Evet farkettim Allah'tan çevirideki anlamı değiştirmiyor.Neyse önemi yok zatenyoutubeye one more fright yaz bakimseninki yanlış knk
![]()
adı neymiş ?Evet farkettim Allah'tan çevirideki anlamı değiştirmiyor.Neyse önemi yok zaten![]()
Sabırsızlıkla bekliyoruz.Çevireceğim bir ara
Teşekkürler daha fazla çevirlerimde var videonun sonunda zaten gösteriyor gerçiGerçekten Hoşuma Gitti, Tebrik Ederim
İyi Forumlar
lan youtubede birisi demiş sen reddettin 2 kişi söledi onayladın gizlice pcyi açıp hergün söylüyom çıt yok adamda yahuTeşekkürler daha fazla çevirlerimde var videonun sonunda zaten gösteriyor gerçi![]()
Biraz daha açıklayıcı anlatlan youtubede birisi demiş sen reddettin 2 kişi söledi onayladın gizlice pcyi açıp hergün söylüyom çıt yok adamda yahu:lav::lav::lav::lav::lav: