windows 8.1 de bilgisayar ayarlarına girmeye çalışıyorum başlata atıyor

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Windows 8.1'e güncelledim daha önce tıpış tıpış çalışırdı
Kod:
windows 8.1 de bilgisayar ayarlarına girmeye çalışıyorum başlata atıyor
Edit: bir şey eklemeyi unuttum bilgisayar ayarlarına tıkladıktan sonra mor ekran geliyor ve klavyenn herhangi bir tuşuna yada mousenin tuşuna tıklayınca başlata atıyor artık.

Edit 2: internette yazan bir kaç yer okudum bazılarında windows etkinleştirilmemişse öyle olur yazıyor benimki demo değil korsanda değil bilgisyarı alırken geldi.
nedense aynı şey mağazayada girerken oluyor

Son düzenleme:

YouNeverKnow

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başlata atarsa User e tıklayıp Hesap Resmini Değiştir diyerek Ayarlara gidebilirsin (Yardımcı Olduysam bişi deil)

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Başlata atarsa User e tıklayıp Hesap Resmini Değiştir diyerek Ayarlara gidebilirsin (Yardımcı Olduysam bişi deil)
yine başlata atyor maleseff :(

Edit: bir şey eklemeyi unuttum bilgisayar ayarlarına tıkladıktan sonra mor ekran geliyor ve klavyenn herhangi bir tuşuna yada mousenin tuşuna tıklayınca başlata atıyor artık.

Edit 2: internette yazan bir kaç yer okudum bazılarında windows etkinleştirilmemişse öyle olur yazıyor benimki demo değil korsanda değil bilgisyarı alırken geldi.

HeadStorm

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yine başlata atyor maleseff :(

Bilgisayar alırken orjinal vermiyorlar bazen. :(

YouNeverKnow

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben güncellemedim rahatım :D Ama otomatik güncelleniosa bnm 8.1 versionunda sorun yok