-

• Konuyu başlatan Klood07
  • Başlangıç tarihi

Yararlı olmuş mu?

• Kullanılan toplam oy
    6

Binkedtride

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Rotten flesh birkaç saniye hunger veriyor sadece. Zehirli değil,o kısım yanlış ama gayet faydalı bir konu olmuş acemi oyuncular için.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben ağaç evimin üstüne tabelalarla su koydum oraya da piston bağladım alt katta yangın butonu var ona basınca kızıltaşlarla piston harekete geçiyor ve tabelalar yere düşüyor su akıyor ve ev sönüyör :D
Nasıl zekice değil mi ? :D

PxJasius

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
birde ağac ev saçma olmuş insanlar ağaç evini ağacın üstüne tahtadan yapılmış sanıyorlar fakat asıl ağaç ev (bana göre) yapraklardan olmalı yaprakları almak için makas kullanabilirsiniz iyi forumlar...

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
10. Maddede agac ev neyden yapilir ki bedrocktanmi yapacaksin. Bir de yildirim düşüyormuydu ki ?

İdonun kaşlarindan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Tavan demiyorum Tabanı yani ayağını bastığın kısım, çoğu kişi evinin altını çimden yapıyor.
mesela ben yeni world açtığımda evin tabanını hemen kazıyorum onun yerine tahta koyuyorum (tavanı kırıktaştan ama :) )[DOUBLEPOST=1391437527,1391437361][/DOUBLEPOST]@ColdFireTR şunuda ekle: kartoplarını (snowball) rastgele yerlere atmayın.Onun yerine kartopuyla blaze öldürün yada 2 kar bloğu yapıp üst üste koyup en üstünede balkabağı koyup kardan adam yapın.Böyle yapmazsanız kartopları boşa gider