Zangow
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bu konuyla karıştırdı sanırım.Bunun gibi hataları yaparsanız yarışmaya alınamazsınız malesef..
https://forum.gamer.com.tr/konu/Çek...-Özel-mount-blade-collection-Çekilişi.159718/
Bu konuyla karıştırdı sanırım.Bunun gibi hataları yaparsanız yarışmaya alınamazsınız malesef..
Olamazsın... :/steamden aynı oyuna 2 kez sahip olabiliyorsak katılmak istiyorum
nickim:minerkingxx6
adım:Berke
peki :/Olamazsın... :/
Böyle hatalar yapmaya devam ederseniz almayacağım.şu an bu arkadaş özelden mesaj gönderip bu mesajını silse dahi almayacağım.steam nickticpage
isim çınar
tamam sağolun yinede ben gelen indirimle satın aldımBöyle hatalar yapmaya devam ederseniz almayacağım.şu an bu arkadaş özelden mesaj gönderip bu mesajını silse dahi almayacağım.
Katılmak istiyorum.
Yazık,cidden yazık.Oyun için sırf ne yapanlar var konuyu bile okumadan direk mesaj atıyorlar yahu.. Çok yazık..Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.esved
Herkese Bol Şanslar
Oyun tipinin nasıl verileceğine dair yorumunuzu değil,başvurmak için ne yaptığınızı bir kez daha okursanız daha iyi olur.Başvuruya alınmadınız.Steam:yigit9955
Ekleme:Bence gift code olarak versen daha iyi degil mi bende 7 oyun var fakat 2 level olamadimve öylesi daha iyi gibi
![]()
OK! Ben sadece fikrimi sunmak istemistim cünkü yogu kisi 2 level olmamis olabilir (benim gibi) ve haksizlik olmamasi yani hediyeyi alamama gibi bir problem olmamasi icin söylemistimOyun tipinin nasıl verileceğine dair yorumunuzu değil,başvurmak için ne yaptığınızı bir kez daha okursanız daha iyi olur.Başvuruya alınmadınız.