Oyuna İlk Başladığınızda Yaptığınız Çömezlikler :D

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben de ilk gün salak salak gamemode açmıştım kendim alpha oyuncusuyumdur :3 benim zamanımda zaten gamemode sonlara doğru survival gelmişti o bakımdan
ilk gün survival oynayayım dedim minecraft 1.8.1 çıkınca yağmur yağıyor gece falan ormandayım korkmuştum küçüktüm sonra önüme bi spider geldi bum bum PAW!
ama oyunun sesleri biraz acayip kötüydü ne diyim :D

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.7.5 Sürümüydü sanırım. O zamanlar Creative yoktu, Multiplayerda kendimize /give ile item vererek Brickten falan ev yapardık. O zamanlar açlık yoktu, et olarak sadece domuz eti vardı, onu yiyince de biraz can artıyordu. Çok büyük bir ev yapmıştım. Evden dışarı çıktığımda evimin tepesinde örümcek görmüştüm. Oyunda 3 kez gece-gündüz geçene kadar evime girmeye cesaret edememiştim. Güçlü sanıyordum mobları. En sonunda sıkıldım ve kendime Diamond sword verip Örümceğe daldım. :D
dostum sen yanlış hatırlıyorsun 1.7 alphaya gelmeden önce creative vardı :D hatta ben çok rahat hatırlıyorum şu an 14 yaşındayım 10-11 yaşındayken istemiştim babamdan minecraft oda almıştı ve oyunda ilk olarak creative vardı başka mod yoktu sonralara 1.6.8 gibi geldi :D

W

WitherMan

Ziyaretçi
Oyuna ilk başladığımda ' Ben ne yapsam da ağacı kessem ' diye düşünüyordum D: :D

umut ilbay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben ilk oynadığımda 4-5 yaşlarındaydım zombilere ve endermanlara cici diyip yanına gidiodum sonra oyuna tekrar başladım endermanı gördüğümde anılarım depreşti:zombi:

İnferi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.7.5 Sürümüydü sanırım. O zamanlar Creative yoktu, Multiplayerda kendimize /give ile item vererek Brickten falan ev yapardık. O zamanlar açlık yoktu, et olarak sadece domuz eti vardı, onu yiyince de biraz can artıyordu. Çok büyük bir ev yapmıştım. Evden dışarı çıktığımda evimin tepesinde örümcek görmüştüm. Oyunda 3 kez gece-gündüz geçene kadar evime girmeye cesaret edememiştim. Güçlü sanıyordum mobları. En sonunda sıkıldım ve kendime Diamond sword verip Örümceğe daldım. :D
aslında creative o zaman vardı creative ilk çıktığı zaman vardı oyunun ilk çıktığında survival yoktu oyun sadece inşa etmeye dayalıydı

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
ben bir arkadasimda görmüştüm okulda falan oynuyordu birbirlerine carfyong felan flan 2x2 yapacan 3x3 yapacan gibi şeyler baktim oyuna o zamanlar bir site vardi oradan ucretsiz oynaniliyordu creativede yayla enderman kesiyordum bi o ondansonra boraktim tekrar basladim filan felan

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben ilk oynadığımda 4-5 yaşlarındaydım zombilere ve endermanlara cici diyip yanına gidiodum sonra oyuna tekrar başladım endermanı gördüğümde anılarım depreşti:zombi:
bak kardeşim kafandan sallama oyun 2010 da kuruldu ve sen 2010 da 4-5 yaşındaysan sana yazık ne diyim :/