yoloman
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
picasso'nun torunu SS
Picassonun abisipicasso'nun torunu SS
dostum sen yanlış hatırlıyorsun 1.7 alphaya gelmeden önce creative vardı1.7.5 Sürümüydü sanırım. O zamanlar Creative yoktu, Multiplayerda kendimize /give ile item vererek Brickten falan ev yapardık. O zamanlar açlık yoktu, et olarak sadece domuz eti vardı, onu yiyince de biraz can artıyordu. Çok büyük bir ev yapmıştım. Evden dışarı çıktığımda evimin tepesinde örümcek görmüştüm. Oyunda 3 kez gece-gündüz geçene kadar evime girmeye cesaret edememiştim. Güçlü sanıyordum mobları. En sonunda sıkıldım ve kendime Diamond sword verip Örümceğe daldım.![]()
gamemode aç sonra elmas balta al sonra gamemode kapat ondan sonra yap eviniOyuna ilk başladığımda ' Ben ne yapsam da ağacı kessem ' diye düşünüyordum D:![]()
gamemode aç sonra elmas balta al sonra gamemode kapat ondan sonra yap evini![]()
teknik olarak bu gerçek değil örümcek gözü zehir veriyor ama zehir yarım kalpin kalınca etki etmiyor yani bu dediğin yalanCanım 1 deyken örümcek gözünün beni doyuracağını düşündüm ve yedim tabi can 1 deo ldugu için öldüm![]()
aslında creative o zaman vardı creative ilk çıktığı zaman vardı oyunun ilk çıktığında survival yoktu oyun sadece inşa etmeye dayalıydı1.7.5 Sürümüydü sanırım. O zamanlar Creative yoktu, Multiplayerda kendimize /give ile item vererek Brickten falan ev yapardık. O zamanlar açlık yoktu, et olarak sadece domuz eti vardı, onu yiyince de biraz can artıyordu. Çok büyük bir ev yapmıştım. Evden dışarı çıktığımda evimin tepesinde örümcek görmüştüm. Oyunda 3 kez gece-gündüz geçene kadar evime girmeye cesaret edememiştim. Güçlü sanıyordum mobları. En sonunda sıkıldım ve kendime Diamond sword verip Örümceğe daldım.![]()
sadece ama sadece enderman cicidir zombi cici değildirben ilk oynadığımda 4-5 yaşlarındaydım zombilere ve endermanlara cici diyip yanına gidiodum sonra oyuna tekrar başladım endermanı gördüğümde anılarım depreşti![]()
beyler ben bloklara tek tek vurarak kırmaya çalışıyordum![]()
bak kardeşim kafandan sallama oyun 2010 da kuruldu ve sen 2010 da 4-5 yaşındaysan sana yazık ne diyim :/ben ilk oynadığımda 4-5 yaşlarındaydım zombilere ve endermanlara cici diyip yanına gidiodum sonra oyuna tekrar başladım endermanı gördüğümde anılarım depreşti![]()
adam belki ıo yaşında ?[DOUBLEPOST=1383942666,1383942615][/DOUBLEPOST]bak kardeşim kafandan sallama oyun 2010 da kuruldu ve sen 2010 da 4-5 yaşındaysan sana yazık ne diyim :/