L
LifeTaker
Ziyaretçi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Bitti dışı içini de hallederim en kısa zamanda
Son düzenleme:
Bütün foruma af çıktı hacı araya kaynadık ^^[DOUBLEPOST=1383919023,1383918968][/DOUBLEPOST]Güzel yapmışsın ama gerçekten küçük, müze denince akla büyük yapılar geliyor..ooo Tario uzun zaman yoksun![]()
Ne olarak kullanabilirim peki? Aslında aklımda alt kat (bodrum) da yapmak vardı. Sunucu açsam hamachili gelebilir misin?Bütün foruma af çıktı hacı araya kaynadık ^^[DOUBLEPOST=1383919023,1383918968][/DOUBLEPOST]Güzel yapmışsın ama gerçekten küçük, müze denince akla büyük yapılar geliyor..
Sunucuya gelemeyeceğim, bu yaptiğinin yapının 10 kat büyüğünü yapmalısın ki ilgi görsün, dış dizayn olarak çok hoş.Ne olarak kullanabilirim peki? Aslında aklımda alt kat (bodrum) da yapmak vardı. Sunucu açsam hamachili gelebilir misin?
Sonunda bir şeyi becerebildim demekSunucuya gelemeyeceğim, bu yaptiğinin yapının 10 kat büyüğünü yapmalısın ki ilgi görsün, dış dizayn olarak çok hoş.
Ne olur ne olmaz gelmeyeyimSonunda bir şeyi becerebildim demeksunucuya gelseydin keşke yahu
![]()
? neden kiNe olur ne olmaz gelmeyeyim![]()
Tek başına çalışman daha iyi olacaktır, bende öyle başladım ^^? neden kiSadece yardımın dokunur diye söylemiştim
![]()
İyi peki öyle olsunTek başına çalışman daha iyi olacaktır, bende öyle başladım ^^