Minecraft Blok Sınırını Kaldırabilirmiyiz? (Lütfen Bakın)

Bthn109

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar minecraft oynarken blok sınırını kaldırabilirmiyiz? mesela ben mcedit den pixel art yapıyorum haritaya atıyorum ama sadece 256 blokluk yeri çıkıyo diğerleri çıkmıyor alta doğru gidiyor? Veya diğer pixel art yapanlar nasıl sığdırıyo onları ? dünyayı yatay olarak kesmek zorundamıyım ?

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Pixelart Yapanlar 3 blokluk Düz Map Açıyor.Oraya Yapıyor , Diye biliyorum.

sleepypixxel

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Server_Properties'de blok sınırıyla ilgili bi değer görmüştüm ama daha önce hiç değiştirmedim. Bi dene derim eğer olmazsa Bukkit için aynı işi yapan pluginler var ufak bi arama yapıp bulabilirsin.

Bthn109

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server_Properties'de blok sınırıyla ilgili bi değer görmüştüm ama daha önce hiç değiştirmedim. Bi dene derim eğer olmazsa Bukkit için aynı işi yapan pluginler var ufak bi arama yapıp bulabilirsin.
Kardeşim ben serverde oynamıyorum server kurma düşüncem var ama şimdi değil bir kaç kişi buldukdan sonra. ve şu anda single player de yapıyorum yapıcaklarımı.Kendim evlerimi falan filan yaptığım bi harita var. 3 blokluk harita açıp onları tek tek taşıyıcam şimdi :/ :D neyse saol yinede

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konunuz taşınmıştır konu açmadan önce lütfen dikkat ediniz.

LaRive

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft hakkında destek almak istiyorsanız bu bölüme konu açınız teşekkürler.

Minecraft'ın maximum yükseklik sınırı 256'dır.
Eğer alta doğru olan yüksekliği diyorsanız Harita Yaratma kısmında Dümdüz'ü işaretleyin altındaki seçenekler butonuna tıklayın, hazır ayarlar kısmından Tunneler's Dream seçeneğini seçin ve oyuna girin.