Moderator ŞİKAYETİ ARTIK YETTİ !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JohnJ

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar herkesle iyi geçiniyoruz , bir tane eskiden aramızda kötü olaylar olmuş kişi forumda MODERATOR Oluyor her açtığım konuyu siliyor kimse rapor etmeden tüm kurallara uygun şekilde olan konuları ! ARTIK BIKTIM Forumu batıran kişileri neden moderator alırsınız anlamıyorum !!!!

Craftman RİCA EDİYORUM ŞU OLAYA ARTIK SON VER ! GEREĞİNİ YAP ŞU BÖLÜM YETKİLİSİ İNSANA Her açtığım konuyu arşive taşıyor , merhaba yazsam uyarı alcaksın diyor ARTIK YETTİ !

Eminim ki gerçekleri yazdığım için bu konu silinecek ve ben ceza alacağım ama gerçekleri burada yazıyorum artık yetti !

LoderTR Adlı Kişinin Cezalandırılmasını istiyorum !!![DOUBLEPOST=1383998686,1383998651][/DOUBLEPOST]Bu kişiden şikayetciyim !

Moderatör tarafından düzenlendi:

JohnJ

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Duyarlılığın için saol sizin gibi moderatorler gerek bu foruma. Teşekkürler,kolay gelsin...

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
Konularınızın linkini ve "merhaba yazsan uyarı alcaksın" yazdığı mesajı atar mısın

JohnJ

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bulursam atıcam şimdi arıyorum[DOUBLEPOST=1384003626,1384003492][/DOUBLEPOST]Ya direk öyle söylemedi ama ne yazsam cevap yazıyor tersleyip @KroFessionaL in duvarındada bir şey yazdım bilip bilmeden konumu sildiği açıkca söylemiş o da . Başkalarının reklamını silceğine benimki gitti yazmış.

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
JohnJ eskiden yönettiğin bir sunucuda oynamak zevkti ama bir kaç gün önce sunucu tanıtımını iki kez yaptığını gördüm,birisi Çekirdek Hub Sunucularda öbürü ise farklı bir yerde açılmış aynı konulardı.Başka Moderatör arkadaşlarımızı suçlamadan önce kendimize bir dönüp bakalım bence?

JohnJ

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Alp konu açan ben değilim ama ! Başkası açmış benimkide gitmiş![DOUBLEPOST=1384004190,1384004063][/DOUBLEPOST]Tamam insan gibi kaldıran da var anormal şekilde davranıp kaldıran var o ne olacak ? sen dikkate alıp cevaplıyorsun adam başkası konu açtı diye bana uyarı puanı vercekmiş ! sonrada yanlışlıkla senin konunu silmişim diyor. Buna kuyruk acısı derler bazı konularda eskiden bana sinir olurdu şimdi yetkili olunca laf etmeye başladı. Ama susmayacağım , devam ederse gerekli şeyi ben yapcam forum kuralları çerçevesini dikkate alarak.

JohnJ

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Örnek :

https://forum.gamer.com.tr/konu/bydemir06-düzğün-ekip-aranıyor.160430/#post-784825

Bunda sebep belki vardır fakat 5 resime uygun şekilde yeni açtığım konular denetlendi açıldı sonra silindi o kişi tarafından[DOUBLEPOST=1384004534,1384004276][/DOUBLEPOST]Bu konu silindi tamam dedim resim eklememişim belki ondandır dedim özenle yeni konu açtım fakat sonra gitti buna kıl oldum ben onunla konuştuk yanlışlıkla sildim dedi ve yeni konum da silindi sonradan. Ben uyarı puanı almaktan korkmuyorum , craftman sana saygım sonsuz ama böyle kişiler yetkilerini kötüye kullanmasın , 2001 'li moderatore kardeş dedik yaptıklarına bak ayıp olan budur işte.

L

LoderTR

Ziyaretçi
Bulursam atıcam şimdi arıyorum[DOUBLEPOST=1384003626,1384003492][/DOUBLEPOST]Ya direk öyle söylemedi ama ne yazsam cevap yazıyor tersleyip @KroFessionaL in duvarındada bir şey yazdım bilip bilmeden konumu sildiği açıkca söylemiş o da . Başkalarının reklamını silceğine benimki gitti yazmış.
nole bir şey yapmadım rica etsem banlarmısın beni ?

JohnJ

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1 yıldır foruma emek veriyorum olan şeyler nedense bu zamanlar oluyor . İşini iyi yapan tüm yetkililere teşekkür ediyorum , başarılarının devamını diliyorum , hak yiyenlerin sonu bellidir. Eğer sen bu forumda bana üstünlük olarak görüyorsan moderatorluk yetkisini merak etme bizim sözümüz ağızdan bir kere çıkar , SKYPEDAN EKLEYİP BENİ ''NEDEN BÖYLE DİYORSUN'' demen de bir şey ifade etmiyor eğer forumda sen üstünlük olarak kullanırsan yetkini sana karşı çıkarım , insanlara 1-2 bilgi kat diye alıyorlar raporları incele diye alıyorlar seni yaptığına bak !

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
İlk olarak şunu belirtmeliyim ki hiç kimse bir şikayetinden dolayı uyarı almaz, öncelikle bu saçma mantığı aklınızdan çıkarın.

İkinci olarak burda görebileceğiniz gibi yanlış saymadıysam 41 tane sunucu tanıtım konunuz bulunuyor. 3-4 farklı sunucunun onlarca tanıtımını yapmışsınız. Bunun için yasaklanmadığınıza dua etmeniz gerekiyor.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Konunuzla alakalı kaynaklarıda sunamadığınız için bir işlem yapamıyorum.

Ve son olarak resimde görebileceğiniz sebepten dolayı LoderTR'ın yetkileri alınmıştır.

İyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...