Ekranda Karıncalanma.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Benim konuma yapılmış her yorum benim için değerlidir şu ana kadar kimsenin spam yaptığını düşünmüyorum... Ayrıca bilgisayar temiz tozunu daha dün aldım.

Belki Fanlar Kirlenmemiştir.Benim Fanlarımda Temiz.Ama Fan Dönmüyor.Takılıyor Arada.Seninki de öyle olabilir.

U

/Undefined

Ziyaretçi
Laptopumda önceden böyle bir sorun vardı.Tuhaftır ki ekranı bükünce geçiyordu.Fakat bir şey yapmamama rağmen düzeldi(oyunları sildim vs.).Ekran kartına bencede aşırı yükleniyor olabilirsin.

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

söyle gösterelim o zaman[DOUBLEPOST=1383993820,1383993745][/DOUBLEPOST]yani programlarımı kaldırayım fazla olan?

U

/Undefined

Ziyaretçi
Olabilir ama laptopda çözüm olmuştu.Not:Laptopu şu an ben kullanmadığım için oluyorsa görmüyor olabilirim.

LaRive

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kasanın kapaklarını aç ki hava alsın. uTorrent, iTunes, iFunbox, TeamViewer, Google Earth bu programları gerekmiyorsa sil gerektiğinde yüklersin.

sleepypixxel

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Öncelikle
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şu programı indirip kur. Isıyı GPU yük altındayken izlemediğin sürece attığın ss'nin bi manası yok.
Programı kurduktan sonra ayarlar bölümünde Monitoring sekmesi altında Show On-Screen Display'i işaretle.
Bu sayede oyun içinde GPU sıcaklığı ve kullanımını sol veya sağ üst köşede görebilirsin.

Bu sorun kesinlikle ekran kartından kaynaklı. Konuda söylenen hiçbi yazılımı silmene gerek yok. Yanlış driver problemi de olabilir.
Beni skype'da eklersen daha detaylı ilgilenirim. İsim forumla aynı.

sleepypixxel

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
ekranan karıncalanması için aslında baya bir fiziksel bozukluk oluşması gerekiyor ekran kartında
+ senin hiç kasayı hep açık tutma gibi bir huyun var mı

Sorun kartın ısınması quarizmat. Isıyı takip ettik stres altında 132 dereceye kadar çıkıyor. Haliyle kart kendini korumak için sistemi yeniden başlatıyo.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Sorun kartın ısınması quarizmat. Isıyı takip ettik stres altında 132 dereceye kadar çıkıyor. Haliyle kart kendini korumak için sistemi yeniden başlatıyo.
ben ne demiştim acaba :D[DOUBLEPOST=1384007897,1384007646][/DOUBLEPOST]
benim eskiden ati radeon x1650 vardı 125 derece falan oluyordu fakat kendine restart atmıyordu attırsaydı zaten yeni bilgisayar alınmıyacaktı :D

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekran karti ile alakali bir sorundur.

LG Gpad 8.3 cihazından Tapatalk kullanılarak gönderilmiştir.Yazım yanlışı olursa özür dilerim.