Hangi Romanı Okusam ? Destek Lütfen..

AlicanTrn

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, Lise 1 Öğrencisiyim.
Bir Romana Başlamak İstiyorum,Önerceniz Romanlar Bu Kriterlere Uyuyorsa Lütfen Cevap Yazarmısınız.Şimdiden Teşekkür Ederim Herkeze..
  • Macera,Korku Türüründe.
  • Kitap Dili Çok Eski Olmasın "Ağır Gibi Anlayanlar Anladı"
  • Fiyatı Falza Uçuruk Olmasa Sevinirim..
  • Kitap Hakkında Biraz Özet Yazarsanız Sevinirim..

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi ...
Sana Patasana önerebilirim , belki hoşuna gidebilir polisiye macera karışık bir roman
Ya da...
World of warcraft , warcraft ||| gibi oyunlarını sevdiysen, aksiyon fantastik korku heyecan macera tipi hikayeler hoşuna gidiyorsa warcraft ı konu alan kitaplar mevcut durumda şu an piyasada , Çizgiroman olsun, Roman olsun, Manga olsun bir sürü çeşiti var hemde türkçe, eğer ilgilini çekerse bende bu kitapların serisi var , sana özelden mesaj atarsan hepsinin ismini , yazarını ve basım evini gönderebilirim.:)

İyi Forumlar

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Şimdi anaokullunun biri çıkıp "alicanı oku xdxdxdxd" diyecek içime doğdu.

dberkay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bize ödev verildi. Elif Şafak - Aşk aralık ayına kadar bitirilecek. Dil ve Anlatım öğretmenimiz şükriye hocaya selamlar! Bunun dışında sana Ted Dekker - Kutsal Meclis'i tavsiye ederim. Hayatımda okuduğum en iyi roman. Polisiye, Mistik güçler vs. gibi konuların hakim olduğu bir roman. Ya da Kan Dökülecek vardı. Petrol adlı filmin romanı. Gerçekten o da cok güzeldi. Aklima geldikçe yazarım ama bu ikisini kesinliklr oku :)

LG Optimus L5 cihazımdan Tapatalk kullanarak gönderdim.

desruyel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Becca Fitzpatrick - CIGLIK Veya Becca Fitzpatrick in serilerini okuyabilirsin bende tabletten okumayı seviyorum

AlicanTrn

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim.. Denicem Hepsini "Kitap Evine Cumartesi Günü Gidicem Bi Kenara Not Aldım Yazdıklarınızı" :)