- En iyi cevaplar
- 0
Bi insanda espiri anlayışı hiç mi olmaz be arkadaş.Ammada salladın ha neymiş ps oynuyormuş yok terzide çalışmış yok kupon yapıyomus yok okeye 4. oluyomus ne diyon la
Bi insanda espiri anlayışı hiç mi olmaz be arkadaş.Ammada salladın ha neymiş ps oynuyormuş yok terzide çalışmış yok kupon yapıyomus yok okeye 4. oluyomus ne diyon la
Ciddi alıcıları bekliyorum (!)Tario ne adamsınSesli güldüm
![]()
sen gerçekten bu tarantulayı satıyor musun?100 Şili pesosu
Evet ciddi alıcıları bekliyorum.sen gerçekten bu tarantulayı satıyor musun?
aynen aynenboşver gitsin hayriyeye ver bence![]()
ya bizi kandırırsan ? ya pleşteyşın oynamayı bilmiyosa ?Evet ciddi alıcıları bekliyorum.
Oynamayı baya iyi biliyor, pesde fazla fark atmayın mazallah ısırır.ya bizi kandırırsan ? ya pleşteyşın oynamayı bilmiyosa ?
bence gerçekten satmıyosun çünkü bi tarantula plesteyşın üstelik pleşteyşın diye yazılmaz playstation diye yazılır bir tarantula playstation oynayamazOynamayı baya iyi biliyor, pesde fazla fark atmayın mazallah ısırır.
Espiri anlayışın yok dimi.bence gerçekten satmıyosun çünkü bi tarantula plesteyşın üstelik pleşteyşın diye yazılmaz playstation diye yazılır bir tarantula playstation oynayamaz
Canlımı La BuEvet ciddi alıcıları bekliyorum.
Hiç Güleceğim YoktuKuru fasulyeyi çok sefer ama fazla vermeyin gaz yapıyor sonrada eviniz ağlarla dolar.
Salsa bile yapıyorCanlımı La Bu[DOUBLEPOST=1384269053,1384268999][/DOUBLEPOST]
Hiç Güleceğim Yoktu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bide Benim Kuşları Yerde Alamam
![]()
MineCraft Oynuyormu?Salsa bile yapıyor
Bir aralar minecraft oynarken yanımdaydı, bende madende örümceklerle karşılaştım öldürdüm diye beni ısırdı.MineCraft Oynuyormu?![]()