Beyler Minecraft'ı Kaç Minecraft Gününde Bitirdiniz ??

uyusuak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen, diğer oyunlarda olsa zaten bitirdiğimizde bir daha da oynanacak hali kalmaz. Öyle yaptırtmaya çalışıyorlar, böyle 'daha da güçlendir müçlendir' çok sıkıyor. Oyun grafiklerine gelirsek, zaten çoğu kişi grafikleri önem vermediğinden de oynamaya devam ediyor ya. :) Eleştirenlerin çoğu daha hardcore oyunculardan gelmedir bence. Hatta grafiğe önem verenler şu oyuna bakabilirler. (bknz. Disney Infinity) Oyunun senaryosu derseniz bence orası yok, kendi evini kendin yaptığın gibi kendi senaryonu, maceranı kendin yazıyorsun. Belki kendi planladığın senaryoya göre, belki de madende kendiliğinden oluşan olaylar gibi. Benim oyundaki yaşadıklarımla başkasının yaşadığı aynı olur mu hiç? Admin zaten boşu boşuna 'Hikayeler' bölümünü yaratmamış ya, millet kendi maceralarını yazıyor, paylaşıyor ki bunlarında ilgi çekici yönü var. (Oyunda yaşanan hikayeler olarak) Ama oyunun amacından bahsetmekse kastın; herkes başta ağaç yumruklayabilir, gerisi millete kalmış. :)

Not: Oyunun kurucusu- Markus 'Notch' Persson; Textureleri yapan- 'Junkboy'
Kesinlikle katılıyorum, bir başkasının yaşadığını diğeri asla yaşamıyor oyuna. Belirli bir kurgu olayı yok. Sadece düzen var ve oyunun içindeki -Random- özelliği çok ama çok fazla. Sen mario'da kutudan kutuya atlarsın, ilk önce a9 bloğundan başlarsın sonra değiştirirsin, AMA sınırlı blocklar vardır farzı mishal. Şimdi sen The amazing spider-man oynayacaksın diyelim. Gerçekten grafikler açısından harika bir oyun ama yapacağın şeyler belirli ve hep aynı şeyler. Lizardı öldür onu yap bunu yap. OYuna yeniden başlasan TEKRARdan aynı şeyleri yapacaksın. Ama minecraft'ta son yok ve devamı getiren sensin. Kendi hikayeni kendin yaratıyorsun dediğin gibi.

omarsoaresjr

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Minecraft Ender Dragon'u kesince bitmez beyler. Minecraft'ı herkes ''ADAM'' gibi oynayamaz, oynayamayanda sıkılır hemen zaten.

Themanofmrkillzone

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Enderi kesmek için turn of the gamemode 1 :DSAS:DAS:D sonra yay pow 5 flame 1 set p4 kılıç Kes V Alevden Çehre II BEN HAZIRIM DOSTUM C'MOOOON :D

omarsoaresjr

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Türkiye'deki YouTube kanallarının bile ben düzgünce Minecraft oynadığını görmedim. En fazla 60 bölüm. Bir süre sonra modluya geçiyorlar ne varsa bu modluda..
Survivalde yapacak şey kalmamış! Bak bak..