98IamLegend98
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
ben sana dememeye çalışırım amaBölmek olmasın tartışmanızı ama lütfen artık ''herkes''e herkes demeyin en gıcık olduğum şeylerdendir ya lütfen artık herkes demeye başlayın rica edeceğim
ben sana dememeye çalışırım amaBölmek olmasın tartışmanızı ama lütfen artık ''herkes''e herkes demeyin en gıcık olduğum şeylerdendir ya lütfen artık herkes demeye başlayın rica edeceğim
tartışma yok paint ve gimp yok
Çok çelişkili yorumlar atıyorsun
Şu painti bıraktığın zaman büyüdüğünü anlıyacağım.
mine imatorle animasyon yaptınmı hiç ?Şu painti bıraktığın zaman büyüdüğünü anlıyacağım.
Yapmadım, niye soruyosun?mine imatorle animasyon yaptınmı hiç ?
Profil resminden anlaşılıyor.mine imatorle animasyon yaptınmı hiç ?
yok ben animasyon yapamadım az önce öğrendim ama ilk animasyonumda küçük bir hata yaptım o hatada birdaha düzelmediProfil resminden anlaşılıyor.
Yasin haritadan bile değil, açıklamasından yaşın belli oluyor.yok ben animasyon yapamadım az önce öğrendim ama ilk animasyonumda küçük bir hata yaptım o hatada birdaha düzelmedi
belki canım öyle konuşmak istiyo ?Yasin haritadan bile değil, açıklamasından yaşın belli oluyor.
Canın öyle konuşmak istiyorsa yaşın belli oluyor.belki canım öyle konuşmak istiyo ?
yeter bıktım senden bıktım sürekli peşimdesin bi paint olsa hep peşimdesin >Canın öyle konuşmak istiyorsa yaşın belli oluyor.
Ben senin peşinde değilim, sen heryerdesin.yeter bıktım senden bıktım sürekli peşimdesin bi paint olsa hep peşimdesin >![]()
Bunu kaçıncıya yazıyorum hatırlamıyorum...abi nasıl resim ekledin ya ben bi türlü koyamıyorum![]()