Kanala Koş ...

• Konuyu başlatan WitherMan
  • Başlangıç tarihi
W

WitherMan

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere youtube kanalım hakkında bilgi vermek istiyorum.

------------------------------------- KANAL SADECE VE SADECE OYUN İLE İLGİLİ OLACAK-------------------------------------------
------------------------------------- KANAL BU FORUMA ÖZEL OLA(BİLİR) KARAR SİZİN---------------------------------------
------------------------------------- KANALDA BELİRLİ BİR ABONE SAYISINA ULAŞILDIĞI ZAMAN ÇEKİLİŞ KAMPANYA VE DİĞER SÜPRİZLER DE PAYLAŞILACAKTIR.-----------------
------------------------------------- KANALIN ALTINA SAÇMA SAPAN YORUM YAZILMASIN DİYE YORUMLAR BÜYÜK İHTİMALLE KAPATILACAKTIR--------------------------------------
-------------------------------------- İLK VİDEO BUGÜN GELECEKTİR-----------------------------------------------
KANAL LİNKİ :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İLK VİDEO SAAT 20:30 CİVARINDA GELEBİLİR.
ABONE OLMAYI UNUTMAYIN... :)

............. İYİ FORUMLAR ..........

Moderatör tarafından düzenlendi:

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
"------------------------------------- KANALDA BELİRLİ BİR ABONE SAYISINA ULAŞILDIĞI ZAMAN ÇEKİLİŞ KAMPANYA VE DİĞER SÜPRİZLER DE PAYLAŞILACAKTIR.-----------------"

Bunu yapmazsanız daha çok ilgi çekebilir en azından çokcukların üstünde bir izleyici kapasiteniz oluşur. Bu lafı koyarak açtığınız kanala sadece çekiliş için gelinecektir ki videolarınız izlenmez.

W

WitherMan

Ziyaretçi
"------------------------------------- KANALDA BELİRLİ BİR ABONE SAYISINA ULAŞILDIĞI ZAMAN ÇEKİLİŞ KAMPANYA VE DİĞER SÜPRİZLER DE PAYLAŞILACAKTIR.-----------------"

Bunu yapmazsanız daha çok ilgi çekebilir en azından çokcukların üstünde bir izleyici kapasiteniz oluşur. Bu lafı koyarak açtığınız kanala sadece çekiliş için gelinecektir ki videolarınız izlenmez.

Ahahah . Çok haklısınız katılıyorum aklıma yazacak bir şey gelmeyince yazdım işte hemen düzenliyorum :) Uyarınız için teşekkür ederim :)