Reddy
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Konuyu uzatmadan başlıyorum:
Ekmek Pickaxe
Gücü ve dayanıklılığı tahta kazmadan daha düşüktür.Sadece kırık taş kazabilirsiniz.Yemek olarak yerseniz 2 açlık fullenir.
Sandiviç
Tek bir tanesini yediğimizde açlık fullenir!
Emerald Elma
Açlığı tamamen fuller.Anında can,hız ve suda nefes alabilme iksiri verir.
Obsidyen Pickaxe
Her madeni kazabilir.Fakat tahta kazma kadar yavaş kazar.Ayrıca dayanıklılığı 3000bloktur.
Emerald Havuç
Hız verir,5 açlık fuller,5saniyeliğine can iksiri verir.
Blaze Sword
Büyü basmasanız bile bir şeye vurduğunuzda onu yakar.Tek vuruşta 6 kalp götürür.Dayanıklılığı 50 vuruştur.
Slime Block (yapacağım tek ve son blok bu yoruldum bunda baya
)
Bu bloğa 200 bloktan da düşseniz de hasar almazsınız.Ayrıca bunu pistonun açılan kısmına koyarsanız piston yapışkan piston olur.
Komut Blok
Sadece yapılsaydı böyle olmalıydı diye ekledim.
Name Tag
Name tag craft edilseydi böyle olmalıydı.
Creeper Egg
Creeper Egg craftingi! (not buna benzer bir şey yapıldı yapan kişiden izin aldım.Sadece bir kaç şey ekledim)
Magma Bomb
Kartopu gibi fırlatabiliyorsunuz.Fırlattığınızda çarptığı yerin 10 blok çevresindeki bütün mob ve oyunculara yanma etkisi ve poison etkisi verir.Poison 10 saniye yanma etkisi 12 saniye sürer.
Camgöbeği Blok
Dekorasyon bloğudur.
Mor Blok
Dekorasyon bloğudur. (Not diğer renkleri eklemeyeceğim uğraştırıyor biraz.Siz varmış gibi görün
)
Uzun Torch
Koyduğunuzda daha uzun durur.Uzun torchla bir şeye vurduğunuzda 2saniyeliğine yanar.Ayrıca koyduğunuzda daha fazla ışık yayar.
Ice Arrow (Kötü oldu sabahın köründe uğraşınca bir ara belki düzeltirim)
Bu oku kullanarak birine ateş ettiğinizde adam 10 saniyeliğine donar.Bir bloğa ateş ettiğinizde ise yağmur yağmaya başlar ve bloğu buza dönüştürür.
Yaptıkça konuya ekleyeceğim.Sevdiyseniz bir beğeni yeter.
Ekmek Pickaxe
Gücü ve dayanıklılığı tahta kazmadan daha düşüktür.Sadece kırık taş kazabilirsiniz.Yemek olarak yerseniz 2 açlık fullenir.
Sandiviç
Tek bir tanesini yediğimizde açlık fullenir!
Emerald Elma
Açlığı tamamen fuller.Anında can,hız ve suda nefes alabilme iksiri verir.
Obsidyen Pickaxe
Her madeni kazabilir.Fakat tahta kazma kadar yavaş kazar.Ayrıca dayanıklılığı 3000bloktur.
Emerald Havuç
Hız verir,5 açlık fuller,5saniyeliğine can iksiri verir.
Blaze Sword
Büyü basmasanız bile bir şeye vurduğunuzda onu yakar.Tek vuruşta 6 kalp götürür.Dayanıklılığı 50 vuruştur.
Slime Block (yapacağım tek ve son blok bu yoruldum bunda baya
Bu bloğa 200 bloktan da düşseniz de hasar almazsınız.Ayrıca bunu pistonun açılan kısmına koyarsanız piston yapışkan piston olur.
Komut Blok
Sadece yapılsaydı böyle olmalıydı diye ekledim.
Name Tag
Name tag craft edilseydi böyle olmalıydı.
Creeper Egg
Creeper Egg craftingi! (not buna benzer bir şey yapıldı yapan kişiden izin aldım.Sadece bir kaç şey ekledim)
Magma Bomb
Kartopu gibi fırlatabiliyorsunuz.Fırlattığınızda çarptığı yerin 10 blok çevresindeki bütün mob ve oyunculara yanma etkisi ve poison etkisi verir.Poison 10 saniye yanma etkisi 12 saniye sürer.
Camgöbeği Blok
Dekorasyon bloğudur.
Mor Blok
Dekorasyon bloğudur. (Not diğer renkleri eklemeyeceğim uğraştırıyor biraz.Siz varmış gibi görün
Uzun Torch
Koyduğunuzda daha uzun durur.Uzun torchla bir şeye vurduğunuzda 2saniyeliğine yanar.Ayrıca koyduğunuzda daha fazla ışık yayar.
Ice Arrow (Kötü oldu sabahın köründe uğraşınca bir ara belki düzeltirim)
Bu oku kullanarak birine ateş ettiğinizde adam 10 saniyeliğine donar.Bir bloğa ateş ettiğinizde ise yağmur yağmaya başlar ve bloğu buza dönüştürür.
Yaptıkça konuya ekleyeceğim.Sevdiyseniz bir beğeni yeter.
Son düzenleme: