Köpeğinizin Cinsi Nedir

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim Köpeğim Presa Canario Gayet İyi Bir Köpektir Asildir Korkusuzdur Kaslı Vücut Güçlüdür Bi Ara Pitbull Bana Dalaştı Presa Bağlıydı Tasmasını Kopardı Geldi Pitbull'u Boynundan Yakaladıgı gibi Havaya Fırlattı Pitbull 4 Takla Attı Yere Düştü Tekrar Tuttu Bidaha Fırlattı En Sonunda Tuttum 2Gün Önce Oldu Olay Şuanda Pitbull Veterinerde :D Sağ Bacağı Felç :S Presa Canario Almayı Düşünüyorsanız Önce Bi Köpek Sahibi Olun İlk Köpek Alcaklar İçin Önermem

Sizin Köpeğinizin Cinsi Nedir ?

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Benim köpeğim diğer köpeklerden farklı olarak kıyafet giyer, konuşabilir siyah saçları vardır biraz koyu tenlidir. Okula markete vb. gider fakat beyni yoktur. Her hafta içi 8:50 ile 16:10 arası köpeğimle zaman geçiririm hafta sonu köpeğimle zaman geçiremem. Köpeğimden nefret ederim. Köpeği eğitmeyi denedim, birçok kişi denedi fakat eğitilemedi. Ayrıca bu köpekleri siz de günlük yaşantınızda her yerde görebilirsiniz.

Son düzenleme:

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Benim köpeğim diğer köpeklerden farklı olarak kıyafet giyer, konuşabilir siyah saçları vardır biraz koyu tenlidir. Okula markete vb. gider fakat beyni yoktur. Her hafta içi 8:50 ile 16:10 arası köpeğimle zaman geçiririm hafta sonu köpeğimle zaman geçiremem. Köpeğimden nefret ederim. Köpeği eğitmeyi denedim, birçok kişi denedi fakat eğitilemedi. Ayrıca bu köpekleri siz de günlük yaşantınızda her yerde görebilirsiniz.

Çok İnce Çook ..

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cinsi Ne Ve Neden Köpeğini Sevmiyorsun Olabilir Sevmeyebilirsn'de Mesela bende kuzenim köpeğinden nefret ederim Terrier Beyaz Küçük Boylu Geçirdiği Kazalar:
1_Araba Çarptı
2_Köpekler Saldırdı [kaçarak kurtuldu]
3_Kuş Tabancasıyla Vurdular [Kim vurdu bilmiyoruz]
4_Köpekler Saldırdı Felç Oldu

Ve
Hala SapaSağlam Ama hiç sevmiyorum hep artislik yapıp duruyor bilmem arabalara saldırma gibi Elimde Olsa Onu Barınağa vericem Ama Kuzenimin İşte Birde Eğitime yolla köpeğini onlar eğitir :)