Ortaçağ Şehri(Yapım Aşaması)

BR4YJ4D3M3NC3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba,
önceki konumda yorumlar kötüydü bende bunu hırs edindim ve yeni bir yapıya başlayayım dedim.Bu yapı ortaçağ kalesi olucak şu anlık indirmek mümkün olmıyıcak ama yapım aşaması bitince belki koyabilirim...
RESİMLER:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

sizce nasıl gidiyor? @Kaan697 @Galatasaray|EnesCglr @Neadiatre @Erdem [kralerdem] @umut_ @TheProfessional (önceki konuma yorum atan herkesi ekledim(nerdeyse)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Güzel Olmuş Fakat Daha Yaratıcı Olmalı
Kale Ve Kuleler Eklenmeli

MarussiA

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ortaçağ yapacaksan daha çok Ladin odunu ve tahtası ve kırıktaş ile yünler ve mantarlar iyi gider ama eğer fantastik bir şey yapacak isen meşe ağacı ve tahtası ile buz öneririm detaylara ise kırıktaş çit basamak merdiven ve normal çit :)

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ortası şehir meydanı olacak diye düşünerek. oraya küçük bir pazar yapmanı biraz daha büyütmeni tavsiye ediyorum. Ortadaki fıskiyeyi de biraz daha büyük ve medieval tarzda bir şeyle değiştirmeni talep ediyorum :p
Örnek olarak bunu veriyorum.

Medievalle ilgili olarakta Madnes64 ve Keralisin videolarına biraz göz atıp aynısı olmaması ümüdüyle onları biraz daha geliştirerek yapmanı öneriyorum.
Ayrıca bu şehre kuleler ve işte han, ağır gibi şeyler ekleyebilirsin. Bunun içinse google da medievalla ilgili(Minecraft medievalı değil normal medieval) araştırarak resimler bulup onlara bakarak yapmanı öneriyorum böylece gerçeğe en yakın ve daha iyi görünen yapılar çıkıyor ortaya.

MarussiA

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ortası şehir meydanı olacak diye düşünerek. oraya küçük bir pazar yapmanı biraz daha büyütmeni tavsiye ediyorum. Ortadaki fıskiyeyi de biraz daha büyük ve medieval tarzda bir şeyle değiştirmeni talep ediyorum :p
Örnek olarak bunu veriyorum.

Medievalle ilgili olarakta Madnes64 ve Keralisin videolarına biraz göz atıp aynısı olmaması ümüdüyle onları biraz daha geliştirerek yapmanı öneriyorum.
Ayrıca bu şehre kuleler ve işte han, ağır gibi şeyler ekleyebilirsin. Bunun içinse google da medievalla ilgili(Minecraft medievalı değil normal medieval) araştırarak resimler bulup onlara bakarak yapmanı öneriyorum böylece gerçeğe en yakın ve daha iyi görünen yapılar çıkıyor ortaya.
gelsene kız servere :D

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Medievalde s duz yerine normal dunyaya yapildiginda daha iyi goruntu alirsin ve gercekcilik artar kusura bakma fakat dikdortgen prizma yapip cati koymussun sadece ins hirs yaparsin daha fazla :))

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Medieval değilde Ne bileyim biraz farklı olmuş.Medieval Yapılar Sanki Biraz Daha Değişik.