Bendede Bişiler İndirmeye Çalışıyo Fakat Olmuyo, Ama Yinede MC Açılıyo ?Amazon aws serverleri kapandı. Bundan dolayı oyun gerekli bilgileri sağlayamadığı için açılmıyor. Development console'dan görebilirsin.
Bendede Bişiler İndirmeye Çalışıyo Fakat Olmuyo, Ama Yinede MC Açılıyo ?
cracked sürüm bu ama.
Sen kimsin de bana crack yasaklıosuncracked'i kesinlikle yasaklıyorum.
Orjinalde böyle bir sorun yok.
Teşekkür ederim.Amazon aws serverleri kapandı. Bundan dolayı oyun gerekli bilgileri sağlayamadığı için açılmıyor. Development console'dan görebilirsin.
Bu forumu 2010 dan beri takip ediyorum. Emin ol kuralları senden iyi biliyorum, ö.m. ya da diğer yollarla crack paylaşımı serbesttir.Öncelikle forum kurallarını okumanı tavsiye ediyorum.
Cracked paylaşım kesinlikle yasak.
Forum kuralları yeni üye olmuşsun bilmiyorsun bu kuralları yani okuman gerek.
Bu forumu 2010 dan beri takip ediyorum. Emin ol kuralları senden iyi biliyorum, ö.m. ya da diğer yollarla crack paylaşımı serbesttir.
Forum kurallarını 1 kez bile okumayan sana karşı tamamen anlamak için 4 kez okumuş ben ?m.
Bu forumu 2010 dan beri takip ediyorum. Emin ol kuralları senden iyi biliyorum, ö.m. ya da diğer yollarla crack paylaşımı serbesttir.
Forum kurallarını 1 kez bile okumayan sana karşı tamamen anlamak için 4 kez okumuş ben ?
Neyse dediğim gibi çalışan launcher bulursanız özel mesaj yoluyla beni bilgilendiriseniz sevinirim.
Sor bakalım crack paylaşımı yasak mı diye?
Kurallar yeniden değişti haberin olsun ve sen üye olmadan önce ben olduktan 2-3 ay sonra crack paylaşımını yasaklamışlardı.
Tartışma yok beyler. Crack paylaşımı Özel Mesaj olarak olabilir ama konu olarak yasaktır.