skype'ım okayogru kardes[DOUBLEPOST=1384708707,1384708674][/DOUBLEPOST]Başarılı bir çalışma skypen varsa verirmisin bir şey konuşacağım
saolgüzel valla
Mesaş attım bi bakarmısınskype'ım okayogru kardes[DOUBLEPOST=1384708707,1384708674][/DOUBLEPOST]
saol
+1 bosslar güçlensinÇok iyi fakat bosslar çok ezikti 2 iksir alıp kestim birazdaha zor olsaydı bide wither felan boss olsaydı güçlü itemler verseydin bize daha zevkli olurdu 2.bölümü bekliyorum
Yıldırım Tanrısına 30 nether yıldızına aldığım silahla 3 kez vurdum öldü bide kuvvet 2 iksiri içmiştim+1 bosslar güçlensin![]()
Ya Normalde Çok Güçlü Bir Mob Yapıyorum Fakat Nedense Olmuyor Oraya Geldiğimde Mob Kaybolmuş Oluyor.Yıldırım Tanrısına 30 nether yıldızına aldığım silahla 3 kez vurdum öldü bide kuvvet 2 iksiri içmiştim
Tamam SaolBi filtre var adını hatırlamıyorum filtre kütüphanesi konusunda vardı, yumurtaları değiştirebiliyordun onu dene istersen![]()
alışveriş yapamıyorum yapınca minecraft crash
güzel ama marketten bir şey alınca kasıyor ve crash veriyo
güzel ama marketten bir şey alınca kasıyor ve crash veriyo
1.7.2 de Oynuyorsanız Olabilmesi Mümkün Uygun Sürümü 1.6.4 ve 1.6.2.alışveriş yapamıyorum yapınca minecraft crash